ΖΩΔΙΑ

Δες τι απαιτήσεις έχει σε μία σχέση ανάλογα με το ζώδιό του

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες απαιτούν ελευθερία! Βασική απαίτηση του ζωδίου είναι να αισθάνεται κάθε μέρα της σχέσης, ότι έχει ελευθερία κινήσεων κι ότι ορίζει ο ίδιος τις επιλογές και τη ζωή του. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο για έναν Τοξότη, όπως και αδιαπραγμάτευτη είναι η ανάγκη του για περιπέτεια. Θα ζητήσει επιτακτικά να τον συνοδεύσεις σε περιπετειώδεις εξόδους και γωνιές του κόσμου ή τουλάχιστον να αποδεχθείς αυτή του την πλευρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι απαιτούν, καταρχάς, υπευθυνότητα. Τους κουράζουν οι επιπόλαιες πράξεις και οι ανεύθυνες συμπεριφορές και ζητούν επιτακτικά ώριμη αντιμετώπιση των καταστάσεων μέσα σε μια σχέση. Επίσης, απαιτούν σεβασμό. Το ζώδιο αυτό δεν επιτρέπει να το στήσεις σε ραντεβού, να λες άλλα απ’ αυτά που σκοπεύεις να κάνεις και γενικά να δείχνεις έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου, απαιτούν ανεξαρτησία. Δεν ανέχεται υποδείξεις για το τι θα κάνει και κυρίως, περιορισμούς που τον καταπιέζουν. Θα ζητήσει επιτακτικά την αυτοκυριαρχία του και δε θα επιτρέψει να τον πατρονάρουν με κανένα τρόπο. Και βέβαια, αποζητά την ειλικρίνεια και την κατανόηση που λαμβάνει και από τους φίλους του. Αν αντιληφθεί ότι δεν μπορείς να του τα παρέχεις, θα απαιτήσει αμέσως την ελευθερία του.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες είναι άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις και αυτές που έχουν, δε φαίνονται. Το ζώδιο αυτό δεν αρέσκεται στη μοναξιά και γι’ αυτό μπορεί να απαιτεί με έμμεσο τρόπο την συνεχή παρουσία του άλλου ή ενδείξεις αγάπης και τρυφερότητας. Ακόμη, ίσως να αποφεύγει συχνά να αντιμετωπίσει τις ευθύνες ή τα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας, ζητώντας ουσιαστικά να… αποδεχθείς την παθητικότητά του.

Πηγή: zwdiasimera.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact