ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη η Κακαράντζουλα: Μετά την δολοφονική επίθεση στην Ιωάννα χάζευε ροζ βίντεο

Μετά την χθεσινή ανατριχιαστική αγόρευση του εισαγγελέα για την δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso η Έφη ήταν ατάραχη αμέσως μετά την επίθεση και για μέρες συνέχισε την ζωή της κανονικά κάνοντας πράγματα που έκανε και πριν, όπως να επισκέπτεται σάιτ π0ρν0.

Νέα στοιχεία σοκ για την υπόθεση της Ιωάννας

Συγκεκριμένα, πληροφορίες που επικαλεί η εφημερίδα Espresso αναφέρουν πως η η 36χρονη επισκεπτόταν ιστοσελίδες π0ρν0 σαν να μην είχε συμβεί τίποτα λίγες ημέρες αφότου είχε λιώσει με οξύ το πρόσωπο της Ιωάννας!

Σύμφωνα με στοιχεία από την άρση απορρήτου του κινητού της και του υπολογιστή της, η Έφη προέκυψε ότι στις 10.30 και 10.33 π.μ. της 31ης Μαΐου του 2020, δηλαδή 11 ημέρες μετά την φρικιαστική επίθεση είχε επισκεφθεί ροζ ιστοσελίδες ενώ στις 11 έκανε και μια αναζήτηση ειδικής κατηγορίας.

Επίσης, στις 3 Ιουνίου επισκέφθηκε τρεις φορές ιστοσελίδες για ανηλίκους ενώ ισάριθμες φορές μπήκε σε σάιτ π0ρν0 και στις 5 Ιουνίου.

Όπως εκτιμάται η απόφαση του δικαστηρίου θα πρέπει να αναμένεται σε επόμενη συνεδρίαση καθώς μετά την εισαγγελική πρόταση ακολουθούν οι αγορεύσεις των συνηγόρων.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact