ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Ταξιδεύουν ξοδεύοντας μόλις 8 δολάρια ημερησίως και πουλάνε τις γυμνές φωτογραφίες τους!

Κάθε μήνα βγάζουν 400 δολάρια

Για την 31χρονη όμως Silke Muys και τον 29χρονο Kieran Shannon το να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, ξοδεύοντας μόλις 8 δολάρια ημερησίως, είναι πλέον η καθημερινότητά τους.

Και αν αναρωτιέστε με τι εισόδημα έχουν αυτά τα 8 δολάρια το ζευγάρι απαντά ότι τα βγάζει πουλώντας γυμνές φωτογραφίες τους.

Η γνωριμία τους έγινε στην Ισπανία το 2019, ερωτεύτηκαν αμέσως και τελικά το 2021 παντρεύτηκαν στο Isle of Skye στη Σκωτία. Και ενώ μόλις τώρα γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο το ζευγάρι βρίσκεται ακόμα στον μήνα του μέλιτος, τον οποίο σκοπεύει να επεκτείνει για άλλα… 9 χρόνια. Είναι εφικτό όμως κάτι τέτοιο; Ναι απαντούν, αρκεί να μην ξοδεύεις πολλά!

«Ζούμε μια καταπληκτική ζωή, αλλά δεν πιστεύουμε ότι πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να ζήσουν σαν εμάς» λέει ο Shannon στο SWNS και αναμεταδίδει η New York Post. Οι πρώην χορευτές έχουν πάει στην Ισλανδία, την Ισπανία, με ωτοστόπ στην Πορτογαλία, πέρασαν τρεις μήνες στη Σρι Λάνκα, μετά στο Νεπάλ, την Ινδία και την Ταϊλάνδη.

Όπως λένε δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους καμία πολυτέλεια και διαμένουν στα φθηνότερα ξενοδοχεία. Αποκάλυψαν δε ότι βγάζουν 400 δολάρια το μήνα πουλώντας σε μια πλατφόρμα γυμνές φωτογραφίες τους. Και τη μέρα που τις τραβάνε την έχουν ονομάσει «Κουλή Παρασκευή».

«Μας ήρθε αυτή η ιδέα γιατί θέλαμε να διαδώσουμε τον θετικό τρόπο να βλέπουμε το σώμα μας, μιας και δύο μας νιώθουμε πολύ άνετα μέσα σε αυτό» είπε ο Kieran.

Τρεις μήνες μετά την γνωριμία τους έκαναν ένα ταξίδι μαζί και ενώ εργάζονταν ως μοντέλα για έναν φωτογράφο γάμων στη Σκωτία, απ’ όπου κατάγεται ο 29χρονος, ήρθε και η πρόταση γάμου. Επέστρεψαν στο σημείο που είχε γίνει η πρόταση για να παντρευτούν περιτριγυρισμένοι από φίλους συγγενείς, περιλαμβανομένων και των γονιών της Silke από το Βέλγιο.

Αναπολώντας τη μέρα εκείνη θυμούνται: «Ήμασταν τόσο απορροφημένοι ο ένας από τον άλλον που μόλις και μετά βίας παρατηρούσαμε τους ανθρώπους γύρω μας».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact