ΕΛΛΑΔΑ

Aπίστευτο: Τι έκανε ο δήμαρχος Πάρου για να μη φύγει το ασθενοφόρο από το νησί [εικόνες]

Ενα ιδιαίτερο περιστατικό σημειώθηκε στο λιμάνι της Παροικιάς, όταν με απόφαση του ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του θα μετακόμιζε για το νησί της Μυκόνου.

Η υπομονή του δημάρχου εξαντλήθηκε, όταν πάρα τις επίπονες προσπάθειες και τις συνεχείς συνομιλίες με τους βουλευτές Κυκλάδων αλλά και την Περιφέρεια και με την διοίκηση του ΕΚΑΒ, οι προσπάθειες δεν απέδωσαν καρπούς και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή όταν ήταν έτοιμοι να επιβιβαστεί στο πλοίο το ασθενοφόρο, άρπαξε το κλειδί του οχήματος με συνέπεια την ακινητοποίηση του.

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, ενημέρωσαν για την εξέλιξη αυτή την διοίκηση και στη συνέχεια μετά από τηλεφωνική συνομιλία του δημάρχου με τον διοικητή του ΕΚΑΒ, ματαιώθηκε προσωρινά η μεταφορά του σε άλλο νησί.

Να σημειώσουμε πως το νησί της Πάρου έχει στην κατοχή του δύο ασθενοφόρα. Το ασθενοφόρο που αποτελεί πηγή διοαμάχης, πρόσφατα παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάρου και προέκυψε μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ, δηλαδή με ευρωπαϊκά χρήματα. Εκείνο που προϋπήρχε, είχε προκύψει από πρόγραμμα εξοπλισμού των νησιών που είχε επιμεληθεί η Ένωση Εφοπλιστών Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parosnews, η διοίκηση του ΕΚΑΒ επιθυμούσε το νέο ασθενοφόρο της Πάρου, να μετακινηθεί στη Μυτιλήνη, αλλά σύμεφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτό δεν κατέστη εφικτό όταν πληροφορήθηκαν πως υπάρχουν ελλείψεις στο εξοπλισμό της εσωτερικής του καμπίνας και έτσι αποφασίστηκε να αφαιρέσουν το παλαιότερο ασθενοφόρο, που έχει τα πάντα. Ωστόσο, και τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, καθώς η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών είχε χρηματοδοτήσει την αγορά του και είχε φροντίσει το κάθε όχημα, συμπεριλαμβανομένου του Κ.Υ. Πάρου, να πάνε στα συγκεκριμένα νησιά.

Πηγή: cyclades24, parianosdromos, parosnews

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact