ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Απο τα φώτα της δημοσιότητας, μέσα στα χειρουργεία η Μάρω Λύτρα

Στο περιοδικό «Down Town» Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη η Μάρω Λύτρα, η οποία μίλησε και για τους λόγους που την οδήγησαν, το 2011, να φύγει από την Ελλάδα και να γυρίσει στον Καναδά.

«Ξέρω ότι με αγαπάτε σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά έπρεπε να φύγω. Δυσκολεύτηκα πολύ με τις δουλειές μου εκεί.

Είχε λήξει το συμβόλαιό μου με τη Heaven, δεν μου έκαναν άλλο συμβόλαιο ή κάποιο δίσκο κι έπρεπε να βρω άλλη εταιρία. Σε άλλες εταιρίες μού έδωσαν κομμάτια που δεν ήθελα να πω. Όλο αυτό με έριξε ψυχολογικά, πέρασα μια κατάθλιψη και αποφάσισα να γυρίσω στους δικούς μου. Δεν ήταν εύκολο καθόλου.

Ήρθα στον Καναδά, πήγα στη νοσηλευτική, έγινα νοσοκόμα. Τη μία μέρα ήμουν στα φώτα της δημοσιότητας και την άλλη βρέθηκα μέσα στα χειρουργεία. Ήταν ένα σοκ. Κι εκεί κλονίστηκα κάπως, αλλά το ξεπέρασα. Η ζωή δεν ήταν πάντα ρόδινη. Εγώ δεν ήθελα να φύγω από την Ελλάδα, αλλά είδα ότι το πράγμα δεν προχωρούσε καθόλου. Ήταν δύσκολα για όλους τους καλλιτέχνες.

Έμεινα χωρίς συμβόλαιο δισκογραφικό, έπεσε και η οικονομία και μετά μου πρότειναν να πηγαίνω στην επαρχία και να κάνω playback σε διάφορους χώρους. Αυτό το θεώρησα κοροϊδία για τον κόσμο. Να βγαίνω και να κάνω ότι τραγουδάω, ενώ δεν θα τραγουδάω; Sorry, αλλά εγώ δεν το κάνω αυτό.

Αν είχα ορχήστρα και μου έλεγαν να το κάνω live, θα πήγαινα παντού, αλλά playback δεν κάνω. Για να πας ψηλά πρέπει να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να έχεις managers. Εγώ δεν τα είχα αυτά και δεν τα έκανα. Γι’ αυτό και στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, το θυμάμαι σαν χθες, έφυγα από την Ελλάδα. Έφυγα με στεναχώρια από την Ελλάδα και άφησα το όνειρό μου εκεί», είπε μεταξύ άλλων η Μάρω Λύτρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Chopped off love my new look thanks to David at Orbit Laurier 💇‍♀️ #new #look #hair #maro

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maro Lytras (@marolytras) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Be patient… Have faith and keep living… 🙏 #stayhome #car #selfie #photo #maro #smile #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maro Lytras (@marolytras) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Chopped off love my new look thanks to David at Orbit Laurier 💇‍♀️ #new #look #hair #maro

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maro Lytras (@marolytras) στις

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact