ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Από τον μεγάλο συνασπισμό εξαρτούν οι Βρυξέλλες την απομείωση του χρέους

Τι αναφέρει κοινοτική πηγή για την επομένη των εκλογών

Μήνυμα για το σχηματισμό ενός μεγάλου συνασπισμού στα γερμανικά  πρότυπα με ευρεία λαϊκή νομιμοποίηση στέλνουν οι Βρυξέλλες για το άνοιγμα της διαπραγμάτευσης για την απομείωση του ελληνικού χρέους.

Όπως αναφέρει κοινοτική πηγή, την οποία επικαλούνται σε ρεπορτάζ τους τα Νέα, το μήνυμα έχει διαβιβαστεί στα πολιτικά κόμματα.

«Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα γίνει συμφωνία με τη μισή Ελλάδα» αναφέρει  η ίδια πηγή, τονίζοντας ότι Κομισιόν θα δώσει μεγάλο βάρος για τη συζήτηση για το χρέος στη σύνθεση της κυβέρνησης που θα προκύψει από τις κάλπες της 20ης Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ τόνισε τη Δευτέρα ότι η συζήτηση για το χρέος θα μπορούσε να ανοίξει αφού πρώτα η νέα κυβέρνηση εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί και ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact