ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλύψεις για τη μητέρα της μικρής Αννυ: «Εργαζόταν ως πόρνη για να συντηρεί τον άνδρα της»

Με την κατάθεση του παππού της Άννυ συνεχίστηκε η δίκη για τον άδικο χαμό της, με τον πατέρα τής Δημητρίνα Μπορίσοβα να υποστηρίζει ότι οι δύο άνδρες, δηλαδή ο Σάββας και ο Νικολάι, είναι οι δολοφόνοι της.

“Η Άννυ ήταν καλό και ευγενικό παιδί, παρά πολύ έξυπνη. Σκίζεται η καρδιά μου για εκείνη. Οι κατηγορούμενοι είναι αυτοί που το έχουν κάνει. Σκότωσαν το παιδί και το τεμάχισαν. Το παιδί χάθηκε… ” τόνισε καταθέτοντας παράλληλα και παράσταση πολιτικής αγωγής σε βάρος των κατηγορουμένων.

Ο παππούς της Άννυ υποστήριξε ότι η κόρη του εργαζόταν ως πόρνη για να συντηρεί τον άνδρα της και κατηγορούμενο.

Πρόεδρος: Έχετε ακούσει αν αυτός (σ.σ. Σάββας) και η μητέρα του ήταν αντίθετοι στη γέννηση του παιδιού;
Μάρτυρας: Είχα ακούσει πως αρχικά δεν ήθελαν το παιδί. Η κόρη μου το αγαπούσε, το ήθελε . Αρχικά οι σχέσεις τους ήταν καλές.
Πρόεδρος: Ποιες οι σχέσεις του πατέρα με την Άννυ;
Μάρτυρας: Το αγαπούσε το παιδί.
Πρόεδρος: Άλλα έχετε πει στην ανακρίτρια. Οτι ο Σάββας δεν αγαπούσε το παιδί…
Μάρτυρας: Είχε καλές και κακές στιγμές. Η κόρη μου αγαπούσε το παιδί, του αγόραζε παιχνίδια, ρούχα. Εμείς μεγαλώναμε το παιδί στη Βουλγαρία.

Ο μάρτυρας, όπως και η σύζυγός του υποστήριξε ότι έμαθαν την τύχη της εγγονής τους από την τηλεόραση… ενώ δεν γνώριζαν ότι η κόρη τους είχε φύγει για την Γερμανία και είχε αφήσει το παιδί της στον σημερινό κατηγορούμενο. Όπως είπε ο μάρτυρας μίλησε μόνο μια φορά με το παιδί από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, γιατί ο Σάββας τους είχε πει να μην επικοινωνούν για να τους ξεχάσει, γιατί έκλαιγε για εκείνους και τους αναζητούσε.

Μιλώντας για την Άννυ, ο παππούς της υποστήριξε ότι ήταν ένα πολύ ευγενικό παιδί και πως αγαπούσε πολύ τη μητέρα και τον πατέρα της.

Η δίκη διεκόπη για να συνεχιστεί στις 14 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact