ΚΟΣΜΟΣ

Αποκεφάλισε τη φίλη της, έβαλε το πτώμα σε βαλίτσα και έκοβε βόλτες στο Λονδίνο!

Ένα φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, αφού μια γυναίκα δολοφόνησε τη φίλη της και στη συνέχεια έβαλε το αποκεφαλισμένο πτώμα σε μια μπλε βαλίτσα, κόβοντας βόλτες στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, πρόκειται για τη 38χρονη Τζέμα Μίτσελ που δολοφόνησε την 70χρονη Μι Κουέν Τσονγκ, γιατί είχε ανάγκη τουλάχιστον 460.000 ευρώ για τα έργα που έκανε προκειμένου να φτιάξει έναν ακόμη όροφο στο σπίτι της στο Willesden, στο βορειοδυτικό Λονδίνο.

Η ίδια λοιπόν, ασκούσε τρομερές πιέσεις στο θύμα, γνωστή στους φίλους της και ως Ντέμπορα, για να της δώσει τα χρήματα που χρειαζόταν. Όταν η κυρία Τσονγκ αρνήθηκε, η Μισέλ την αποκεφάλισε και πέταξε τη σορό της σε απόσταση 250 μιλίων μακριά, στο Σάλκομπ του Ντέβον. Το κεφάλι της άτυχης γυναίκας βρέθηκε δέκα μέτρα μακριά. Η Μίτσελ ήταν εξαιρετική φοιτήτρια Ιατρικής και είχε βραβευτεί για τις γνώσεις της σχετικά με το ανθρώπινο σώμα.

Μάλιστα, εικάζεται ότι δολοφόνησε την κυρία Τσονγκ στο σπίτι του θύματος χτυπώντας την στο κεφάλι με αμβλύ αντικείμενο, αφού της έσπασε το κρανίο, στις 11 Ιουνίου του 2021 , σύμφωνα με τα όσα η ίδια ισχυρίστηκε. Στη συνέχεια, η Μίτσελ μετέφερε το πτώμα της 70χρονης στο μισοεγκαταλελειμμένο σπίτι της και το κράτησε εκεί για δύο εβδομάδες πριν το μεταφέρει στο Ντέβον οδηγώντας ένα νοικιασμένο Volvo.

Μετά τη δολοφονία, η Μίτσελ έγινε ο κύριος δικαιούχος της διαθήκης του θύματος, όπως υποστήριξαν οι ένορκοι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sun», οι ένορκοι παρακολούθησαν σήμερα τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο σπίτι της φίλης της στις 11 Ιουνίου του 2021. Στις 6:23 π.μ., ώρα Ελλάδος, μία κάμερα ασφαλείας δείχνει το πάρκο Brondesbury, όπου ζούσε η Μίτσελ με την ίδια να αποχωρεί από το σπίτι της φορώντας καπέλο, κασκόλ και σακίδιο και κρατώντας μια μεγάλη μπλε υφασμάτινη βαλίτσα.

Μία ώρα αργότερα, το δικαστήριο είδε τη Μίτσελ να περπατά στην οδό Ealing που καταλήγει στην οδό Chaplin, όπου ζούσε η κυρία Τσονγκ. Η εισαγγελέας Ντίνα Χιρ δήλωσε στο δικαστήριο ότι η Μίτσελ δεν φορούσε πλέον το κασκόλ και δεν είχε το σακίδιό της, αλλά είχε φορέσει γυαλιά ηλίου και προστατευτική μάσκα προσώπου.

Ώρες αργότερα, στη 1:13 μ.μ., η κάμερα την απαθανάτισε να περπατά την οδό Τσάπλιν, μακριά από το σπίτι της κυρίας Τσονγκ, κρατώντας δύο τσάντες: μία μπλε και μια κόκκινη. Η κόκκινη βαλίτσα περιείχε τα προσωπικά έγγραφα του θύματος, σύμφωνα με το δικαστήριο. Στο σχετικό βίντεο, η Μίτσελ κάνει μια στάση με τις δύο βαλίτσες προτού συνεχίζει πεζή το δρόμο της.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact