ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτροπιασμός από το ΥΠΕΞ για την εκτέλεση Αιθιόπων Χριστιανών

Αποτροπιασμό και απερίφραστη καταδίκη εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών για την ομαδική εκτέλεση στη Λιβύη, Αιθιόπων χριστιανών από μία τζιχαντιστική οργάνωση, που πρόσκειται στο ISIS.

«Μια βάρβαρη δολοφονία αθώων», αναφέρει σχετική ανακοίνωση «από μία τρομοκρατική οργάνωση που με την αδιέξοδη δράση της στοχεύει στην έξαρση της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας και του φανατισμού».
«Εκφράζουμε», προστίθεται στην ανακοίνωση, «τα συλλυπητήριά μας στους οικείους των θυμάτων και την αμέριστη συμπαράστασή μας στο φίλο λαό και την κυβέρνηση της Αιθιοπίας».

Την εκτέλεση των 30 χριστιανών της Αιθιοπίας, εκτέλεση η οποία είχε μαγνητοσκοπηθεί και δημοσιοποιηθεί από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος την περασμένη Κυριακή, επιβεβαίωσε η αιθιοπική κυβέρνηση η οποία κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος στη μνήμη των θυμάτων.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact