ΕΛΛΑΔΑ

Αρχηγός ΓΕΣ: “Ο ελληνικός στρατός είναι έτοιμος κι ας φωνάζουν οι απέναντι”

Μήνυμα στους Έλληνες πολίτες ότι πρέπει να νοιώθουν ασφαλείς έστειλε τη Δευτέρα ο Αρχηγός του ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης, προειδοποιώντας παράλληλα τους γείτονες που συνεχώς απειλούν και διεκδικούν πως οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες.

Μάλιστα τιμήθηκε από το Δήμο και στο πρόσωπό του ξεχωριστές ήταν οι αναφορές από το Δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη αλλά και από τον Στρατηγό ε.α. κ. Βορρέ. Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε στη μεγάλη τιμή που γίνεται ανήμερα της εορτής του και αναφέρθηκε στα βιώματά του από τα παιδικά του χρόνια, τους δασκάλους του, και την περιοχή που μεγάλωσε. «Θα είμαι δίπλα σας ως Φιλιατρινός» συμπλήρωσε ακόμη.

Aπό τη γενέτειρά του τα Φιλιατρά όπου τιμήθηκε από το Δήμο Τριφυλίας ο κ. Λαλούσης είπε:

«Να μην φοβάστε κάτι, ο Ελληνικός Στρατός είναι έτοιμος, είναι αποφασισμένος, έχει όλες τις δυνατότητες να αντιμετωπίσει κάθε απειλή. Να κοιμάστε ήσυχοι όσο εμείς επαγρυπνούμε. Κι όσο και να φωνάζουν οι απέναντι, απλώς φωνάζουν. «Η δύναμη αποτροπής είναι μεγάλη, όχι μόνο του στρατού των Ενόπλων Δυνάμεων. Είμαστε μια εξαιρετική ομάδα.

Με σύμπνοια συνεργασία, και με την πολιτεία, τον κ. πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας, πορευόμαστε όλοι μαζί».

Δείτε βίντεο:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact