ΚΟΣΜΟΣ

Αρχισε να πυροβολεί την σύζυγό του – Την έσωσαν γείτονες πετώντας… γλάστρες [εικόνα]

Οι γείτονες ενός Τούρκου που ετοιμαζόταν να δώσει την χαριστική βολή στη σύζυγό του με ένα περίστροφο τον απέτρεψαν να τη δολοφονήσει, ακόμα κι αν χρησιμοποίησαν ένα μάλλον ακραίο τρόπο: τον «βομβάρδισαν» από τα μπαλκόνια τους με δεκάδες γλάστρες, μετέδωσαν σήμερα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Οργισμένος από το γεγονός ότι η σύζυγός του είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου σε βάρος του, ο Τούρκος πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα δύο φορές στη μέση ενός δρόμου στη λαϊκή συνοικία Γκαζιοσμανπασά στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Doğan.

Η γυναίκα και ο αδελφός της που τη συνόδευε τραυματίστηκαν, η ζωή τους ωστόσο δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, πρόσθεσε το Doğan.

Oι πυροβολισμοί σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά και ο κάτοικοι, ανήσυχοι, βγήκαν στα παράθυρά τους για να δουν τι γίνεται. Μπροστά στο σκηνικό, φώναζαν για βοήθεια και κατόπιν άρχισαν να πετάνε γλάστρες εναντίον του δράστη, αποτρέποντάς τον από το να δώσει τη χαριστική βολή στο θύμα του.

Τα κρούσματα βίας εναντίον των γυναικών έχουν αυξηθεί στην Τουρκία, όπου κατά μέσο όρο, δύο γυναίκες δολοφονούνται κάθε ημέρα.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact