ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ασθενείς ανοδικές τάσεις στο Χρηματιστήριο

Στις 567,34 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών

Ασθενείς ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, με τους αναλυτές να εκτιμούν ότι λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων και καταλυτών, η αγορά θα συνεχίσει να διαπραγματεύεται γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00 διαμορφώνεται στις 567,34 μονάδες σημειώνοντας μικρή άνοδο 0,24%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,15 εκατ. ευρώ.

Ανοδικά κινούνται οι τραπεζικές μετοχές. Η Eurobank ενισχύεται κατά 3,42% στα 0,454 ευρώ, η Alpha Bank κατά 1,86% στα 1,64 ευρώ, η Εθνική κατά 1,62% στα 0,188 ευρώ και η Πειραιώς σημειώνει άνοδο 0,77% στα 0,131 ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,34%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,30%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τραπεζών (+1,55%) και των Πρώτων Υλών (+0,78%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες του Εμπορίου (-0,93%) και των Τροφίμων (-0,26%).

Ανοδικά κινούνται 25 μετοχές, 15 πτωτικά και 25 παραμένουν σταθερές.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact