ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές Προβλέψεις 06/06 – 12/06

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου
Όσο και να προσπαθούσατε τόσο καιρό να κρύψετε κάτω από το χαλάκι πράγματα που σας ενοχλούν στον εαυτό σας ή προβλήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια. Τώρα ήρθε η ώρα για να τα αντιμετωπίσετε (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου).
Από 8 – 10/6 μπερδεμένες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή αν δεν φανείτε προσεκτικοί στον τρόπο που τις χειρίζεστε θα γίνουν γνωστές στο περιβάλλον που κινείστε ή η καταπόνηση του εαυτού σας θα έχει άμεσες επιπτώσεις.
Αν ακολουθήσετε τις πιο πάνω προτροπές μες θα ζήσετε ένα διαφορετικό περιπετειώδες Σαββατοκύριακο όπου η εξόρμηση σε κάποιο κοντινό προορισμό είναι πολύ πιθανή.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ
Για τις επόμενες δυο εβδομάδες ενδεχομένως εμπιστευτικές δικές σας πληροφορίες να διαρρεύσουν ή να γίνουν κοινό μυστικό, στον κύκλο σας. Για αυτό φροντίστε να είστε σε εγρήγορση και να το διαχειριστείτε με την ανάλογη ψυχραιμία (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου).
Από 8 -10/6 μην θέσετε για ακόμα μια φορά πάνω από όλα την επίτευξη των στόχων σας, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σας ζωή. Για όλα υπάρχει χρόνος αρκεί να βρείτε τις σωστές ισορροπίες.
Τέλος, το Σαββατοκύριακο η απρόσμενη βοήθεια από την οικογένεια σας λύνει τα χέρια δίνοντας σας εναλλακτικές σε προβλήματα που αντιμετωπίζατε.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου
Για τις επόμενες δυο εβδομάδες φανείτε πιο εγκρατείς όσον αφορά τα οικονομικά σας και έχετε ως κριτήριο για τις επιλογές που θα κάνετε όχι μόνο το που θα περάσετε καλά αλλά και το αντίκτυπο που θα έχουν στην τσέπη σας (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου).
Από 8 -10/6 βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα σε δουλειά ή οικογένεια. Μην πάρετε το μέρος της μιας ή της άλλης πλευράς αλλά ακολουθείστε μια πιο διπλωματική συμπεριφορά.
Τέλος, το Σαββατοκύριακο θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο κάποιας κοντινής εξόρμησης.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου
Για τις επόμενε δυο εβδομάδες ανακατατάξεις ή αναταραχές στο χώρο της δουλειάς προσθέτουν ένα επιπλέον βάρος στις πλάτες σας και σας κάνουν να αναρωτιέστε αν αυτές οι αλλαγές αξίζουν ή μπορούν να βοηθήσουν στην εξέλιξη σας. Αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι ψυχραιμία μιας και τα πράγματα θέλουν το χρόνο τους για να δουλέψουν.
Όσον αφορά για αυτή την εβδομάδα από Τετάρτη έως Παρασκευή ας είστε πιο λεπτομερείς και αναλυτικοί σε προϋπολογισμούς για ταξίδια, επαγγελματικές δραστηριότητες ή κάποιο νέο εγχείρημα.
Ενώ τέλος το Σαββατοκύριακο η απρόσμενη οικονομική βοήθεια που θα λάβετε από κάποιο κοντινό πρόσωπο θα σας ξελαφρώσει, θα σας κάνει να αναπνεύσετε με ανακούφιση.

Οι αστρολογικές προβλέψεις είναι προσφορά του astro4u.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact