ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 3/10 ο Πλούτωνας ευθυδρομεί και ο Ερμής εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η οικονομική σου ζωή αρχίζει να βελτιώνεται, ενώ ο ίδιος γίνεσαι πιο εσωστρεφής και ο νους σου αρχίζει να τείνει στην ενδοσκόπηση. Ο Άρης στον Ζυγό από τις 4/10 μπορεί να φέρει εντάσεις και ανταγωνισμούς στον τομέα της φιλίας, ενώ η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 8/10 σε βάζει σε μια διαδικασία/προσπάθεια «συμφιλίωσης» με την υπαρξιακή μοναξιά σου. Στις 23/10 το πέρασμα του Ηλίου στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σου καθώς και με τη διαίσθησή σου. Τέλος, στις 31/10 η ανάδρομη κίνηση του Ερμή σου φέρνει εμπνεύσεις και «αναλαμπές».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 3/10 ο Πλούτωνας ευθυδρομεί και, ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να ξεπερνάς την καχυποψία και τους φόβους σου. Την ίδια ημερομηνία η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό σε βάζει στη διαδικασία συζητήσεων με φιλικά σου πρόσωπα. Στις 8/10 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 11ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει το συλλογικό σου πνεύμα και την ανάγκη σου να μετέχεις σε ομάδες. Στις 23/10 ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό και, έτσι, έρχονται στο προσκήνιο οι κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες. Μάλιστα, στις παρέες σου αναλαμβάνεις ρόλο ηγετικό. Τέλος, στις 31/10 η ανάδρομη κίνηση του Ερμή προλέγει μία γενικότερη ασυνεννοησία και παρερμηνεύσεις από τη μεριά κάποιων φίλων σου. Στις 14 του μήνα η Πανσέληνος στον Κριό σε φέρνει σε αντιπαράθεση με μέλη της οικογένειάς σου και σου δημιουργεί την επιθυμία να μετακομίσεις. Στις 28 του μήνα η Νέα Σελήνη στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στον τομέα της φιλίας γενικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 3/10 ο Πλούτωνας γυρίζει ευθύδρομος και ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις να διαχειριστείς τους φόβους και τις ανασφάλειές σου, ενώ οι σκέψεις σου επικεντρώνονται στη δημόσια εικόνα σου. Με τον Άρη στον Ζυγό από τις 4/10 μοιάζεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια σε θέματα σπουδών ή διεύρυνσης πνευματικών οριζόντων. Στις 8/10 η είσοδος της Αφροδίτης στον 10ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει τη δημοτικότητά σου, ενώ ο Ήλιος στον Σκορπιό από τις 23/10 σε βάζει στη διαδικασία να αναζητήσεις την ταυτότητά σου μέσα από τους προσωπικούς σου στόχους. Τέλος, από τις 31/10 (λόγω του ότι ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος) μπαίνεις σε μια διαδικασία αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού της ιδεατής δημόσιας εικόνας που θα επιθυμούσες για τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Στις 3/10 ο Πλούτωνας ορθοδρομεί και ο Ερμής εισέρχεται στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, οι σχέσεις σου με τους φίλους σου αρχίζουν να βελτιώνονται ενώ ο νους σου σταδιακά επικεντρώνεται σε έναν και κύριο στόχο: Τη διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων σου! Ο Άρης στον Ζυγό από τις 4/10 μπορεί να δείχνει διαμάχες γύρω από κάποια κληρονομιά ή κάποια ληξιπρόθεσμη οφειλή σου. Στις 8/10 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία ενός μακρινού ταξιδιού, ενώ ο Ήλιος στον Σκορπιό από τις 23/10 φέρνει στο προσκήνιο τις φιλοσοφικές σου ανησυχίες. Τέλος, στις 31/10 η ανάδρομη κίνηση του Ερμή σου φέρνει καθυστερήσεις ή αναβολές σε σχέση με κάποιο σεμινάριο ή άλλο εκπαιδευτικό ζήτημα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact