ΕΛΛΑΔΑ

Αθώος ο Χατζηγιάννης για τη φοροδιαφυγή, του επιστρέφονται τα 800.000 ευρώ

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε πλήρως τον τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη για την υπόθεση του ελέγχου των οικονομικών του χρήσεων από το 2009 έως και το 2011, που κατόπιν εντολής του γενικού γραμματέα Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών διενεργήθηκε από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα FREDDO, σύμφωνα με την απόφαση, όχι μόνο ακυρώνονται όλα τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον καλλιτέχνη, αλλά υποχρεώνεται η εφορία μέσα σε εύλογο χρόνο να του επιστρέψει μέχρι και το τελευταίο ευρώ, από το ποσό των δόσεων που εκείνος είχε υποχρεωθεί να καταβάλλει κάθε μήνα στο πλαίσιο της ρύθμισης, που φτάνουν τις 800.000 ευρώ.

 «Η απόφαση αποτελεί γροθιά στους φορολογικούς ελέγχους και τον τρόπο δυστυχώς που γίνονται, ενώ για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έχει βληθεί όσο ελάχιστοι τόσο ηθικά όσο και οικονομικά εδώ και μια τριετία, είναι πλήρης δικαίωση, γιατί πάλεψε με ήθος και αξιοπρέπεια ώστε να αποδείξει την αθωότητά του» είπε στην εφημερίδα η δικηγόρος του  Ευαγγελία Μάντζου.

Η υπόθεση, για την οποία ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε παραπεμφθεί σε δίκη, αφορά σε ποσό 5 εκατ. ευρώ που εμφανίζεται να έστειλε στην Κύπρο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact