ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύριο πιθανόν η νέα σύνοδος στις Βρυξέλλες

Αύριο το βράδυ το πιθανότερο θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες μια νέα σύνοδος για να βρεθεί μια συμφωνία για την αποδέσμευση της οικονομικής βοήθειας προς την Αθήνα, έγινε γνωστό από πολλές ευρωπαϊκές πηγές.

«Πρόκειται να γίνει την Παρασκευή», δήλωσε μια ευρωπαϊκή πηγή που γνωρίζει το θέμα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρέπει να περιμένει κανείς και πάλι μια μακρά νύχτα διαπραγματεύσεων.

Θα υπάρξει «πιθανόν μια νέα συνάντηση αύριο το βράδυ, αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί», δήλωσε μια άλλη ευρωπαϊκή πηγή που πρόσκειται στις συνομιλίες. «Είναι πιθανόν», δήλωσε μια άλλη πηγή.

Το Γαλλικό Πρακτορείο σημειώνει πως στη σύνοδο αυτή θεωρείται σίγουρο ότι θα συμμετάσχουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact