ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή την ώρα η κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη -Με μπαλωθιές οδηγείται στην τελευταία κατοικία, λιποθύμησε η μητέρα του [εικόνες]

Ενα ποτάμι ανθρώπων βουβών, με δάκρυα στα μάτια συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού γίνεται αυτή την ώρα στο χωριό του πατέρα του Σελλί στο Ρέθυμνο. Είναι, άλλωστε, ο τόπος που ο Βαγγέλης αγαπούσε περισσότερο από κάθε άλλο, ο τόπος για τον οποίο εργαζόταν εθελοντικά τα καλοκαίρια βοηθώντας στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Η σορός του 20χρονου έφθασε στο Σελλί, στο πατρικό σπίτι του πατέρα του, στις 07.50 το πρωί. Το τελευταίο του ταξίδι ξεκίνησε χθες από τα Γιάννενα, το βράδυ η σορός του επιβιβάστηκε σε πλοίο στον Πειραιά και σήμερα το πρωί στις 7 έφθασε στη Σούδα. Στη συνέχεια με πομπή 30 αυτοκινήτων στο χωριό του Ρεθύμνου όπου γίνεται αυτή την ώρα η κηδεία.

Το σπίτι στο Σελλί, από τις 8 το πρωί όπου έφθασε η σορός του Γιακουμάκη, είναι «πλημμυρισμένο» με κόσμο που έχει σπεύσει για να πει το τελευταίο αντίο στο Βαγγέλη και να συμπαρασταθεί στην οικογένεια. Συγγενείς, φίλοι αλλά και συμφοιτητές του 20χρονου από τα Γιάννενα. Μάλιστα, ο άτυχος φοιτητής οδηγείται στην τελευταία του κατοικία με μπαλωθιές. Η μητέρα του η οποία χθες το βράδυ κατέρρευσε, σήμερα, στην κηδεία, δεν άντεξε τη συγκίνηση και λιποθύμησε.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact