ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές που έσπειραν τον θάνατο στο Ντάλας [εικόνες]

Ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές που φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών στο Ντάλας, όπου 5 στελέχη των δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν και άλλοι επτά τραυματίστηκαν, αναγνωρίστηκε, όπως μετέδωσαν πολλά αμερικανικά ΜΜΕ,. 

Πρόκειται για τον Μάικα Ξαβιε Τζόνσον, έναν νεαρό άνδρα ηλικίας 25 ετών ο οποίος διέμενε στο Μεσκίτ, ένα προάστιο του Ντάλας, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δίκτυα CBS News και NBC News.

Όπως μεταδίδουν άλλα μέσα, ο νεαρός είχε υπηρετήσει στο αμερικανικό στρατό, στο U.S. Army Reserve.

Τον 25χρονο σκότωσαν τα ξημερώματα άνδρες των ειδικών δυνάμεων όταν τον περικύκλωσαν σε ένα κτίριο της πόλης όπου είχε οχυρωθεί.

Ο Τζόνσον σύμφωνα με ανώνυμες αστυνομικές πηγές, έχει καθαρό ποινικό μητρώο, ενώ ζούσε μαζί με την μητέρα του σε ένα σπίτι το οποίο αυτή τη στιγμή ερευνάται από δυνάμεις της αστυνομίας.
Μάλιστα, όπως δήλωσε ένας γείτονας του νεαρού, ο Wayne Bynoe  στο CNN, ο Τζόνσον ήταν ήσυχος και δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Σύμφωνα με το NBC, στο τόπο της επίθεσης βρέθηκε ένα μεγάλο μαύρο τζιπ, το οποίο και είναι καταχωρημένο στο όνομα Delphene Johnson, στο όνομα δηλαδή της μητέρας του.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact