ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αξιοπρεπείς συνθήκες και αμοιβές για τους εργαζόμενους στον Τουρισμό»

Συνάντηση με την Γεννηματά είχε η Ομοσπονδία Ξενοδοχοϋπαλλήλων

Η «κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους, τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της Αττικής που “αλλάζουν” ιδιοκτησία» κατήγγειλε, μετά την συνάντησή της με την Ομοσπονδία Ξενοδοχοϋπαλλήλων η Φώφη Γεννηματά επισημαίνοντας ότι «ο διάλογος και η συνεργασία επιχειρήσεων και εργαζόμενων είναι όρος “κλειδί” για τη θετική πορεία του Τουρισμού».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε, στη δήλωσή της, ότι απαραίτητη προυπόθεση είναι «οι νόμοι, οι συμβάσεις και οι συμφωνίες να γίνονται αποδεκτές και να διασφαλίζουν αξιοπρεπείς συνθήκες και αμοιβές για τους εργαζόμενους».

Τέλος, η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε στο υπουργείο Εργασίας «το οποίο οφείλει», όπως είπε «με λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις να εγγυηθεί την ασφάλεια των εργαζόμενων».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact