ΕΛΛΑΔΑ

Αχτσιόγλου: «Τον Γενάρη του ’19 αλλάζει ο κατώτατος μισθός»

«Είναι μια σημαντική στιγμή για τον κόσμο της εργασίας και την κυβέρνηση γιατί κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση κορυφαίας δέσμευσης απέναντι στην μεγάλη πλειοψηφία! Η ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος των εργαζομένων είναι η κεντρική πολιτική στόχευση της κυβέρνησης», δήλωσε χαρακτηριστικά η υπουργός και σημείωσε πως ήδη έχουν επεκταθεί 7 κλαδικές συμβάσεις που αφορούν περί τις 200.000 κόσμο. «Ο νέος κατώτατος μισθός θα θεσπιστεί τον Γενάρη του 19», πρόσθεσε.

Ακόμα, κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ λέγοντας πως μέσα σε μια νύχτα περιέκοψε τον κατώτατο μισθό κατά 22%, υπηρετώντας την αντίληψη που έλεγε ότι η ανάπτυξη μπορεί να επανέλθει στη βάση της συντριβής της εργασίας.

«Στον αντίποδα η κυβέρνηση είπε ότι η ανάπτυξη μπορεί να επανέλθει μέσα από ενίσχυση των εργαζομένων», είπε και ξεκαθάρισε πως καταργείται ο υποκατώτατος μισθός τον οποίο και χαρακτήρισε ρατσιστικό για τους νέους.

Πηγή: newpost.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact