ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Bild: Δύο μπουκάλια ουίσκι, πάπια και τυριά για τον Αλέξη

Το… μενού της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ παρουσιάζει η γερμανική Bild και η εφημερίδα υπογραμμίζει πως «τέτοια προσοχή δεν δόθηκε σε κανέναν άλλο ευρωπαίο ηγέτη από την καγκελαρία».

Σχεδόν επτά ώρες βρέθηκαν κοντά ο Αλέξης Τσίπρας και η Άγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, τουλάχιστον τρεις ώρες κράτησε το δείπνο εργασίας που παρέθεσε προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού η Γερμανίδα καγκελάριος και για δέκα λεπτά οι δύο δύο ηγέτες συνομίλησαν ολομόναχοι στο γραφείο της Μέρκελ, σχολιάζει η εφημερίδα «Bild».

Όπως λέει οι δύο ηγέτες στο δείπνο έφαγαν στήθος πάπιας, κόκκινο λάχανο και πουρέ πατάτας το οποίο συνόδευσαν με πολλά τυριά.
Η εφημερίδα αναφέρει πως όταν επέστρεψε αργά το βράδυ στο πολυτελές ξενοδοχείο «Marriott» που βρίσκεται στην καρδιά του Βερολίνου, o Έλληνας πρωθυπουργός πήγε απευθείας στο δωμάτιό του, που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild», το δωμάτιο κοστίζει 259 ευρώ τη βραδιά. Εκεί ο Έλληνας πρωθυπουργός και η ελληνική αποστολή ζήτησαν δύο μπουκάλια ουίσκι.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact