ΕΛΛΑΔΑ

Δανάη Στράτου: Για τον Γιάνη θα έφτανα στα άκρα -Δεν θα φύγουμε από την Ελλάδα

«Δεν θα φύγουμε πάλι από την Ελλάδα. Δεν αισθανόμαστε αδικημένοι», δηλώνει στο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ η σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών, Δανάη Στράτου.

Η καταξιωμένη εικαστικός και σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη εκθέτει τη δική της εικαστική δημιουργία στην Αίγινα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φιστικιού, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την απομάκρυνση των φυλακών από το ιστορικό κτίριο του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου.

Το «Secret» τη συνάντησε και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη όπου μίλησε για το νέο της project, την Τέχνη, αλλά και τον σύζυγό της και πρώην υπουργό Οικονομικών, για τον οποίο ανέφερε ότι θα έφτανε στα άκρα για να τον υπερασπιστεί, ενώ λέει χαρακτηριστικά ότι θαυμάζει το μυαλό του και δεν σκοπεύουν να φύγουν από τη χώρα.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact