ΚΟΣΜΟΣ

Δανία: Χειροπέδες σε 20 άτομα για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο επιχειρήσεων που διεξήχθησαν σε όλη τη χώρα

Στη σύλληψη 20 ατόμων που φέρονται να σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση προχώρησαν οι αρχές της Δανίας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο επιχειρήσεων που διεξήχθησαν σε όλη τη χώρα εν μέσω ανησυχιών για υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν βάσει «υποψιών για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης με ακραίο, ισλαμιστικό κίνητρο», σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο DR, η αστυνομία προχώρησε σε αρκετές συλλήψεις και διεξήγαγε αρκετές εφόδους.

Οι αρχές της Δανίας απέτρεψαν αρκετές εξτρεμιστικές επιθέσεις τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είχαν σχέση με τη δημοσίευση το 2005 σε εφημερίδα 12 σκίτσων διαφόρων καλλιτεχνών που απεικόνιζαν τον προφήτη Μωάμεθ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact