ΖΩΔΙΑ

Δείτε τι θα φέρει το 2016 σε ολα τα ζωδια.!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το άρωμα της χρονιάς:

Σε ότι κι αν έχετε εναποθέσει τις ελπίδες σας, δουλέψτε σκληρά για το στόχο σας και θα προσελκύσετε την καλή σας τύχη. Θα πρέπει να έχετε υπομονή κι επιμονή φέτος, αλλά θα ανταμειφθείτε στο τέλος. Μη τα παρατάτε.

Προσοχή:

Τι σημαίνει η λέξη σπίτι για εσάς; Ναι, είναι το μέρος που ζείτε, αλλά είναι επίσης και οι ρίζες σας, η οικογένεια, γονείς και παρελθόν. Τα πράγματα αλλάζουν σε μία ή περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις το 2016, και πολλά μένουν αδιευκρίνιστα μέχρι το τέλος του χρόνου. Ζητήματα ιδιοκτησίας μπερδεύονται – στο σπίτι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε απρόσμενες εργασίες συντήρησης. Μην αφήσετε μια μικρή σταγόνα να γίνει ποτάμι. Αν έχετε την ψευδαίσθηση για οικογενειακές ιστορίες κι αυτές θα εξεταστούν. Μπορεί να ανακαλύψετε νέους συγγενείς ή ένα κρυφό γάμο στο οικογενειακό σας παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το άρωμα της χρονιάς:

Σχεδιάστε να μάθετε κάτι καινούργιο φέτος και φροντίστε να βρείτε χρόνο να απολαύσετε όμορφη μουσική , τέχνες, τη φύση και την πνευματική σας ζωή γενικότερα. Μην αφήσετε την ανάγκη για ασφάλεια να σας τυφλώσει γιατί έτσι μπορεί να χάσετε νέες ευκαιρίες και νέους τρόπους να σκέφτεστε.

Προσοχή:

Τα μέλη της οικογένεια σας χρήζουν την προσοχή σας φέτος κι ίσως να είναι δύσκολο να γνωρίζετε τι πραγματικά τους συμβαίνει. Ακραίες πιθανότητες περιλαμβάνουν κάποιο κοντινό σας πρόσωπο να έχει κάποιο εθισμό, διατροφικές διαταραχές ή μια εμμονή με τη θρησκεία ή ακόμη και θεωρίες συνομωσίας-αλλά όπως είπαμε, αυτά είναι ακραίες πιθανότητες! Αν αισθάνεστε πως κάποιος σας κρύβει την αλήθεια, διατηρήστε στάση αναμονής. Αυτές οι πιθανότητες μπορεί να ισχύουν ακόμη και για γείτονες ή συγκατοίκους. Γενικά, είναι καλύτερα να διατηρείτε κάποιες αμφιβολίες φέτος και να είστε προσεκτικοί σε όλα τα είδη της επικοινωνίας – από τηλέφωνα έως ηλεκτρονική αλληλογραφία. Μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο ή μια επιστολή από την θεματική της πρόταση και θα είστε μια χαρά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact