ΙΣΤΟΡΙΑ

Δείτε τους πιο περίεργους θανάτους στην ιστορία

Κλεμέντ Βαλάντιχαμ

 

Ο Βελάντιχαμ ήταν ένας από τους πιο γνωστούς δικηγορους του Οχάιο.Κάποια στιγμή σε μια δίκη το 1871, ανέλαβε την υπεράσπιση του Τόμας ΜακΓκεχαμ, ο οποίος κατηγορείτο για τη δολοφονία του Τομ Μάγιερ κατά τη διάρκεια ενός καυγά σε ένα μπαρ. Ο δικηγόρος ισχυριζόταν ότι ο θανόντας αυτοτραυματίστηκε κατά λάθος την ώρα που προσπαθούσε να τραβήξει το όπλο του και ενώ βρισκόταν γονατιστός. Για να πείσει τους ενόρκους αποφάσισε να δείξει στην πράξη τη θεωρία του. Δυστυχώς, άρπαξε ένα γεμάτο όπλο και κατά λάθος αυτοπυροβολήθηκε.

Τζόρτζ Χέρμπερτ

Πέθανε από την αποκαλούμενη Κατάρα των Φαραώ και η ιστορία είναι η εξής: Ένα κουνούπι τσίμπησε το πρόσωπό του. Την ώρα που ξυριζόταν, κατά λάθος το έκοψε, και στη συνέχεια μολύνθηκε σοβαρά με ερυσίπελα. Αυτό οδήγησε σε δηλητηρίαση του αίματος και τελικά σε πνευμονία.

Ρόμπερ Γουίλιαμς

Εργατικά ατυχήματα συμβαίνουν συνέχεια, αλλά εδώ μιλάμε για το πρώτο ρομπότ-δολοφόνο. Ήταν στις 25 Ιανουαρίου 1979 ένα ρομπότ στο εργοστάσιο της Ford στο Flat Rock των Η.Π.Α. βραχυκύκλωσε και κατέβασε το τεράστιο ατσάλινο χέρι του πάνω στο ανυποψίαστο κεφάλι του εργάτη Ρόμπερτ Γουίλιαμς που πέθανε ακαριαία.

Τζένιφερ Στρέιντζ

Η Τζένιφερ αποφάσισε να λάβει μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσει ένα Wii για τα παιδιά της και κατανάλωσε τεράστιες ποσότητες νερού χωρίς να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, αφού έφυγε από την εργασία της ισχυριζόμενη ότι υπέφερε από πονοκεφάλους, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Όπως αποφάνθηκαν οι ιατροδικαστές πέθανε από “δηλητηρίαση” νερού, μιας και δεδομένου ότι δεν πήγε στην τουαλέτα, οι ηλεκτρολύτες στο σώμα της ξεπέρασαν το επιτρεπτό όριο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact