ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν βλεπόταν ο Παναθηναϊκός, ο Κλάους…μίλησε!

Για τέτοια παιχνίδια τον πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα… Ο Στέφανος Αθανασιάδης θυμήθηκε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα την εκτελεστική του δεινότητα και με δικό του γκολ η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πήρε το Σάββατο (9/2) σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού στους «Ζωσιμάδες» για την 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ, λοιπόν, έβαλε την υπογραφή του στη σημαντική επικράτηση των Ηπειρωτών, που με 20 βαθμούς έπιασαν την ΑΕΛ στη 12η θέση και ανάσαναν σε ό,τι αφορά τη μάχη της παραμονής.

Αρκετή δουλειά από Νικολιά και Γιάκο στο χώρο του κέντρου ενάντια στους φιλοξενούμενους που όσο περνά ο καιρός γίνεται ολοφάνερη η επιθετική τους ανεπάρκεια, κάτι λογικό θα μπορούσε να πει κανείς ελλείψει παικτών πρώτης γραμμής.

Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης είναι ταλαντούχοι, αλλά δεν μπορεί μια ομάδα με την ιστορία και τη βαριά φανέλα του ΠΑΟ να τα περιμένει όλα από αυτούς και πλέον δεν προκαλoύν έκπληξη τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του Γιώργου Δώνη, που με 28 βαθμούς παρέμεινε στην 6η θέση.

Ο κόουτς των «πράσινων», βέβαια, μπορεί να τα βάζει και με την ατυχία του, καθώς είχε ξοδέψει ήδη τις δύο πρώτες του αλλαγές στο 20′ λόγω των τραυματισμών των Κουλιμπαλί και Ινσούα, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για την πολύ προβληματική λειτουργία του «τριφυλλιού», για το οποίο πάλεψε περισσότερο ο Γιόχανσον.

Μέτριο ματς, μόνο μια φάση…

Γρήγορα θα ξεχαστεί το α’ ημίχρονο απ’ όσους το παρακολούθησαν, σε ένα παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες και χωρίς καλό ρυθμό.

Ο ΠΑΣ ήταν ελαφρώς καλύτερος και είχε και τη σπουδαιότερη ευκαιρία στο ματς, με τον Διούδη στο 34′ να αντιδρά καταπληκτικά σε καρφωτή κεφαλιά του Αθανασιάδη.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Δώνη ήταν παντελώς ακίνδυνοι επιθετικά και ο Βελλίδης μία δύο φορές ήρθε σε επαφή με την μπάλα, συνεπώς το 0-0 με το οποίο οι δύο αντίπαλοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια προέκυψε φυσιολογικά.

Ένα και καλό ο Κλάους…

Το παιχνίδι δεν ξέφυγε από τη μετριότητα ούτε στο δεύτερο μισό του και ήταν φανερό ότι ένα γκολ θα ήταν αρκετό για να προκύψει νικητής.

Αυτό το βρήκαν οι γηπεδούχοι με τον Αθανασιάδη, που θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό στη φάση του 73ου λεπτού, κερδίζοντας κατά κράτος τον Μαυρομμάτη και με τον Διούδη να μην μπορεί να αντιδράσει στη δυνατή κεφαλιά του έμπειρου φορ.

Οι «πράσινοι» δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ανέβουν μέτρα στο γήπεδο, αλλά ο Γιόχανσον στο 87′ σπατάλησε τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία που είχαν στο ματς.

Έτσι, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πήρε εντέλει το τρίποντο και αναπνέει καλύτερα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κομίνης του Συνδέσμου Θεσπρωτίας με βοηθούς τον Κωνσταντόπουλο του Συνδέσμου Κορινθίας και τον Καλαμπόκη του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.

Κίτρινες: 21′ Κριζμάν, 47′ Μάνος – 43′ Μπουζούκης, 61′ Χατζηθεοδωρίδης.

Κόκκινες: 90’+3 Κριζμάν (στον πάγκο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Κάστρο, Γιάκος (89′ Σιόντης), Κριζμάν (69′ λ. τρ. Λεό), Αθανασιάδης, Μάνος (80′ Βιντάλ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί (7′ λ. τρ. Παντελάκης), Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Γιόχανσον, Ινσούα (20′ λ. τρ. Χατζηθεοδωρίδης), Κουρμπέλης, Στάικος, Χατζηγιοβάνης (76′ Άλτμαν), Μπουζούκης, Καμπετσής.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact