ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαφωνία Λυκούδη για τη συμπόρευση του Ποταμιού με την κίνηση Διαμαντοπούλου

Άφησε αιχμές για την απόφαση δηλώνοντας ότι δεν παραβρέθηκε στη σχετική συνεδρίαση

Ο Σπύρος Λυκούδης, επικεφαλής των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς και συνεργαζόμενος με το Ποτάμι, κρατάει σαφείς αποστάσεις από την απόφαση να συνάψει το τελευταίο πολιτική συμφωνία με την πρωτοβουλία Ώρα Αποφάσεων επιμένοντας στην ενωτική πορεία όλων των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Μιλώντας στον ρ/φ Action104,6 fm τόνισε ότι κάθε κινητικότητα στον ευρύτερο δημοκρατικό μεταρρυθμιστικό χώρο που στοχεύει στη συσπείρωση του συνόλου των δυνάμεων, είναι θετική.

«Οποιαδήποτε συνεργασία έχει ως επιλογή τη συγκρότηση ενός νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς έχει και τη δική μας στήριξη, των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς», είπε προσθέτοντας ότι, αν όμως η απάντηση στην αδικαιολόγητη αλαζονεία της μίας πλευράς δεν είναι η επίμονη προσπάθεια υπέρβασής της αλλά επιμέρους κινήσεις που εξ αντικειμένου συντηρούν τις αποστάσεις, δεν είμαστε σε καλό δρόμο».

Ο κ. Λυκούδης άφησε αιχμές για την απόφαση του Ποταμιού δηλώνοντας ότι δεν παραβρέθηκε στη σχετική συνεδρίαση επειδή «ως μη ενταγμένος στο Ποτάμι, ως μη μέλος του, δεν μετέχω σε αποφάσεις για γενικές πολιτικές του επιλογές», παρά μόνο στις αμιγείς συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact