ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαψεύδουν συνάντηση Τσίπρα – Γιούνκερ από τις Βρυξέλλες

Καμιά νέα συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα δεν προβλέπεται να πραγματοποιηθεί πριν από την ερχόμενη Τρίτη, μετά τη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Επτά (G7), έκαναν γνωστό σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο πολλές ευρωπαϊκές πηγές στις Βρυξέλλες.

«Δεν θα υπάρξει συνάντηση την Παρασκευή, ενώ λίγες πιθανότητες υπάρχουν να πραγματοποιηθεί μια νέα συνάντηση πριν από την ερχόμενη Τρίτη», διευκρίνισαν οι πηγές αυτές.

Το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί σήμερα μια νέα συνάντηση είχε αναφερθεί χθες στις Βρυξέλλες, όμως αποκλείσθηκε μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι θα παρουσιάσει απόψε στο κοινοβούλιο το αποτέλεσμα των συνομιλιών του με τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact