ΖΩΔΙΑ

Διαβάστε τα Ζώδια για Σαββάτο 11 Φεβρουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, η επιθυμία σου, αγαπητέ Σκορπιέ, για ανανέωση θα είναι δύσκολο να ικανοποιηθεί τώρα, λόγω άλλων προτεραιοτήτων. Μια μικρή ανακαίνιση στον προσωπικό σου χώρο θα βελτιώσει τη διάθεσή σου χωρίς πολύ μεγάλο κόστος. Οι μεγαλύτερες αλλαγές μπορούν να περιμένουν, καθώς αυτό το διάστημα δεν ευνοούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που υπήρχε μέχρι τώρα στον δρόμο σου. Στον οικονομικό τομέα, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, δείξε, αγαπητέ Τοξότη, σοβαρότητα στις υποθέσεις που έχεις αναλάβει και μην αφαιρείσαι με ασήμαντες προφάσεις. Τα πράγματα απαιτούν την προσοχή και τη συγκέντρωσή σου για να προχωρήσουν. Οι ισορροπίες σου θα διατηρηθούν με δυσκολία – αφοσιώσου περισσότερο στα προσωπικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις αναφορικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει να προσέξεις. Σήμερα απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Λέοντα σηματοδοτεί για το ζώδιό σου μεγαλύτερη ευαισθησία, από την οποία κινδυνεύεις να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα. Μην ξεχνάς πως οι άνθρωποι γύρω σου δεν έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης με σένα. Προσπάθησε να συντονιστείς και να κατανοήσεις τις διαφωνίες που σε απομακρύνουν στο περιθώριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, αγαπητέ Υδροχόε, για δημιουργική δράση. Δείξε δυναμισμό στην τακτοποίηση των προσωπικών σου υποθέσεων και μην αφήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος να σε κρατήσουν πίσω. Σύντομα το σκηνικό θα αλλάξει και ο δρόμος θα ανοίξει για την ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου, ώστε να μπορέσει να κινηθεί άνετα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρόσεξε, γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πολλά ‘ανοίγματα’ που θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Κάποιο φιλικό σου άτομο σε στηρίζει, αγαπητέ Ιχθύ, και τρέφει πραγματικά αισθήματα για σένα. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη, βάλε σε τάξη τα συναισθήματά σου και φέρσου με ανάλογο τρόπο. Η ασυνέπεια και η ψυχρότητα σε μία φιλική σχέση οδηγούν σε απομάκρυνση. Μην χάσεις αυτό το πρόσωπο από κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τα έξοδα που θα κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact