ΖΩΔΙΑ

Διαβάστε Τα ζώδια της Τρίτης 24 Μαϊου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υποφέρετε από μια κατάσταση η οποία σας έχει βαρύνει συναισθηματικά. Με αυτόν τον τρόπο κάνει την εμφάνισή της η ευαίσθητη φύση σας που μερικές φορές κάτω από την μάσκα της αισιοδοξίας και την ανεμελιάς δεν φαίνεται και τόσο πολύ ενώ οι περισσότεροι νομίζουν το αντίθετο. Το να κλειστείτε στον εαυτό σας δεν είναι και τόσο κακό, αρκεί να μην παραμείνετε σε σκέψεις ή κάνετε επαφές που σχετίζονται με το παρελθόν σας και δεν σας κάνουν και πολύ καλό, κυρίως αν υπάρχει και ένας Ταύρος στην υπόθεση. Λόγω της αυριανής έκλειψης στον άξονά σας, φροντίσετε να μην αφαιρείστε και πολύ γιατί θα γίνουν λάθη ή παραλείψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρατάτε καλά τις θέσεις και τις απόψεις σας για ένα θέμα που μπορεί να αφορά ακόμα και μια υπόθεση για κληρονομικά. Πάντως όσο πιο απόλυτοι είστε, τόσο κατά την γνώμη σας βοηθάει στο να σας εκτιμήσουν παραπάνω και να γίνει τελικά αυτό που νομίζετε ότι είναι το σωστό. Από την άλλη, η επαφή με έναν Δίδυμο σας βγάζει από την μονοτονία αλλά καλό είναι να μην ανακατέψετε οικονομικά με ερωτικά. Ένα μικρό ταξιδάκι ή μια μετακίνηση μπορεί να σας φορτίσει συναισθηματικά γιατί μπορεί να συναντήσετε ή να κάνετε συζήτηση με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν σας αλλά τουλάχιστον θα έχετε την εσωτερική δύναμη να αντιμετωπίσετε την κατάσταση όπως εσείς θέλετε και όχι όπως οι άλλοι. Ένα θέμα με τον νόμο μάλλον θα βγει για καλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε κατά κάποιο τρόπο αρκετά προβληματισμένοι και πιθανόν κολλημένοι σε μια τεχνική που τελικά δεν βγάζει πουθενά. Απλά αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια και αυτό δεν σας προοδεύει καθόλου. Ίσως να πιστεύετε ότι καλό θα είναι να μην αφήσετε τα ηνία μιας κατάστασης η οποία μπορεί να σας ενοχλεί αλλά τουλάχιστον σας είναι γνώριμη. Η σχέση με Ταύρο ή Σκορπιό θα ενταθεί ιδιαίτερα και ο πήχης θα ανέβει ψηλά, κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Επειδή σίγουρα έχετε πείρα σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις, μερικές φορές αναζητάτε το πρόβλημα γιατί το έδαφος είναι γνώριμο. Είναι καιρός να στρέψετε την ενέργειά σας σε πιο εύκολα πράγματα και θα δείτε ότι σιγά σιγά θα αλλάξουν τα κακώς κείμενα.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Μια πιθανή επιστροφή ενός ατόμου που σχετιζόσασταν παλιά θα σας ξεμπλοκάρει και θα σας δώσει και μεγαλύτερη προσωπική αξία. Ίσως να γίνετε περισσότερο διεκδικητικοί με τις οικονομικές σας υποθέσεις και μέσα από αυτό θα επιμείνετε να πάρετε κάτι που σας ανήκει. Οι κινήσεις σας πάντως θα έχουν την χροιά της μυστικότητας, κυρίως αν συνδέεστε με έναν Σκορπιό ο οποίος σας αποδεικνύει ότι είναι συνέχεια δίπλα σας. Η σεξουαλικότητα που εκπέμπετε αυτές τις ημέρες δεν θα περάσει απαρατήρητη. Το σώμα σας μιλάει και λέει ότι θέλετε να κατακτήσετε τα πάντα, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

 Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact