ΥΓΕΙΑ

Δωρεάν έλεγχος για την πρόληψη καρκίνου του μαστού σε γυναίκες άνω των 40 ετών από το ΑΛΜΑ & την Γένεσις

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη Μαιευτική Γυναικολογική Χειρουργική Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, προσέφεραν το μήνα Οκτώβρη – Παγκόσμιο Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, 10 πακέτα εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού.

Ο προληπτικός έλεγχος περιελάμβανε ψηφιακή μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών και απευθύνθηκε σε γυναίκες άνω των 40 ετών.

Η παραπάνω ενέργεια πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προώθησης της Πρόληψης – Έγκαιρης Διάγνωσης στον Καρκίνο του Μαστού και στην προώθηση των μηνυμάτων προαγωγής της υγείας.

Ο Σύλλογος Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά τη Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ για τη συγκεκριμένη ενέργεια, καθότι συντελεί σταθερά στην προώθηση των μηνυμάτων της πρόληψης και ευαισθητοποίησης στον Καρκίνο του Μαστού, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό και βοηθητικό στην εποχή μας που παράλληλα συμβαδίζει με τους στόχους και τους σκοπούς του Συλλόγου.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact