ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεάν μαθήματα yoga στα πάρκα της Αθήνας -Πού και πότε

Ιδιαίτερα σύνηθες φαινόμενο σε ολόκληρη την Ευρώπη. Yoga για όλους, στα πάρκα. 

Καλός καιρός, διάθεση, άνετα ρούχα, ένα στρωματάκι, δηλώστε συμμετοχή και έτοιμοι για εξάσκηση σε σώμα και πνεύμα. 

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σας προσκαλεί να μυηθείτε στα μυστικά της yoga και να ζήσετε μία ξεχωριστή εμπειρία στα πάρκα της Αθήνας, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής, YogaWorks πιστοποιημένης δασκάλας 200Η (RYT 200H) Σοφιάννας Στασινού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα μαθήματα θα είναι για όλα τα επίπεδα και το μόνο που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας είναι το ατομικό σας στρωματάκι και ένα παρεό ή ζακέτα. 

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη 

Πρόγραμμα:

  • Κυριακή 12 Ιουνίου, ώρα 19.00 – 21.00 Πεδίον του Άρεως (είσοδος από το άγαλμα Βασ. Κωνσταντίνου)
  • Κυριακή 26 Ιουνίου, ώρα 19.00 – 21.00 Ανοιχτό θέατρο Κολωνού (Ιωαννίνων & Καπανέως, στάση Μετρό: Σεπόλια)
  • Κυριακή 3 Ιουλίου, ώρα 19.00 – 21.00 344ο Ανοιχτό Αθλητικό Κέντρο (Κυμαίων & Δημοφώντος, Κόνιστρα – Άνω Πετράλωνα)

Εξασφαλίστε τη θέση σας εγκαίρως δηλώνοντας συμμετοχή στα γυμναστήρια του Οργανισμού. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 5284875 & 876 και στο www.opanda.gr

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact