ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Δύσκολες ώρες για τον Βαγγέλη Παπαθανασίου

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του παγκοσμίου φήμης μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, καθώς έφυγε από την ζωή ο μεγάλος του αδελφός Νίκος.

Ο γνωστός καλλιτεχνικός μάνατζερ που άφησε το δικό του στίγμα στο μουσικό στερέωμα έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής από παθολογικά αίτια σε ηλικία 73 ετών.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Νίκος Παπαθανασίου, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα στην Ιταλία και τα τελευταία χρόνια πηγαινοερχόταν Μιλάνο-Αγριά Μαγνησίας, εδώ και αρκετό καιρό βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Βόλο και νοσηλευόταν σε γνωστό κέντρο αποθεραπείας της περιοχής.

Ο Νίκος Παπαθανασίου ήταν μάνατζερ των Φόρμιγξ, παραγωγός δίσκων για διάσημα ονόματα του ιταλικού πενταγράμμου, δημιουργός συγκροτημάτων κλπ. Ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία, αφού διατηρούσε επί χρόνια ένα πετυχημένο bar restaurant, στην Αγριά.

Ηταν ειδικός συνεργάτης του ιταλικού τηλεοπτικού δικτύου RAI, καθώς και της τοπικής ΕΡΑ, όπου παρουσίαζε παλιότερα την εκπομπή «Από Κυριακή σε Κυριακή» μαζί με τον Τάσο Μητρογώγο με καινούργια και παλιά ιταλικά τραγούδια.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις πέντε το απόγευμα στον Αγ.Γεώργιο Αγριάς.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact