ΚΟΣΜΟΣ

Έφηβη έσφαξε έγκυο επειδή ήθελε να της κλέψει το βρέφος!

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στο Μεξικό από ένα φρικιαστικό έγκλημα που σημειώθηκε στην πόλη Ρεϊνόσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, μία έφηβη θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για τη φρικτή δολοφονία μίας εγκύου.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η 17χρονη μαχαίρωσε την έγκυο προσπαθώντας να αφαιρέσει το αγέννητο παιδί μέσα από τα σπλάχνα της!

Όπως προέκυψε, η 20χρονη Nathaly Cartas Leon ήρθε σε επικοινωνία με τη 17χρονη Guadalupe Salinasa Hernandez μέσω του Facebook και έπειτα από σχετική συμφωνία αποφασίστηκε η 17χρονη να πάει στο σπίτι της 20χρονης για να γνωριστούν.

Τότε η 17χρονη, η οποία πρόσφατα έκανε έκτρωση, επιτέθηκε στην 20χρονη και τη μαχαίρωσε αρκετές φορές, ενώ προσπάθησε να της κόψει την κοιλιά προκειμένου να αποσπάσει, όπως γράφει η Mirror, το βρέφος.

Η 20χρονη και το παιδί πέθαναν, από την φρικιαστική επίθεση της 17χρονης, ενώ οι αρχές συνέλαβαν την Hernandez, η οποία ομολόγησε το έγκλημα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact