ΚΟΣΜΟΣ

Έφυγε από τη ζωή ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Όσκαρ ντε λα Ρέντα

Ο σχεδιαστής μόδας Όσκαρ ντε λα Ρέντα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μόδας τα τελευταία τουλάχιστον πενήντα χρόνια, πέθανε σε ηλικία 82 ετών, ανέφερε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News επικαλούμενο ένα μέλος της οικογένειας ντε λα Ρέντα.

Οι εκπρόσωποι του περίφημου σχεδιαστή δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν το θάνατο του Όσκαρ ντε λα Ρέντα του οποίου η αυτοκρατορία μόδας εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Ο διάσημος σχεδιαστής είχε διαγνωστεί ότι πάσχει από καρκίνο το 2006.

Ο Όσκαρ ντε λα Ρέντα γνωστός στο χώρο της μόδας για τα ρομαντικά φορέματα του σε μια από τις τελευταίες του δουλειές είχε πρόσφατα «υπογράψει» το γαμήλιο φόρεμα της Αμάλ Αλαμουντίν διάσημης δικηγόρου και συζύγου του ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο γεννημένος στη Δομινικανή Δημοκρατία στις 22 Ιουλίου 1932, έγινε διάσημος τη δεκαετία του 1960 για το ντύσιμο της πρώην πρώτης κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών Τζάκι Κένεντι.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact