ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε για Γερμανία η οικογένεια του μικρού άρρωστου πρόσφυγα [εικόνες]

Μαζί της τα αδέρφια και τα ξαδέρφια του μικρού πρόσφυγα που πάσχει από καρκίνο προκείμενου να εξεταστούν κι αυτοί ώς πιθανοί δότες.

Το αίτημα της οικογενειακής επανένωσης έγινε δεκτό καθώς αποτελούν πιθανούς δότες για την απαραίτητη μεταμόσχευση μυελού των οστών που χρειάζεται ο μικρός Σύρος πρόσφυγας.

Από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης αναχώρησε σήμερα η μητέρα, τα αδέλφια και ο ξάδερφος του μικρού Ράμι προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να μπορέσουν να αποτελέσουν δότες για το μικρό αγόρι που νοσηλεύεται στο Μόναχο. Το ταξίδι πραγματοποιείται καθώς οι γερμανικές αρχές έκαναν χθες δεκτό το αίτημα οικογενειακής επανένωσης που υποβλήθηκε.


Ο Ράμι, ο οποίος κατάγεται από τη Συρία, βρέθηκε στη Γερμανία με τον πατέρα του προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών ώστε να αντιμετωπιστεί η ασθένειά του. Ωστόσο οι υπόλοιποι συγγενείς του μέχρι σήμερα ήταν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα στην οποία πέρασαν μέσω Τουρκίας.

Η δημοσιοποίηση της ιστορίας του Ράμι συγκίνησε καιν παράλληλε κινητοποίησε τις ελληνικές και γερμανικές αρχές, που συνεργάστηκαν για την επανένωση της οικογένειας.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact