ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη για τη Λαϊκή Ενότητα

Τα νέα γραφεία βρίσκονται στην οδό Εγνατία 79

Τη λειτουργία των γραφείων της στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε, σήμερα, η Λαϊκή Ενότητα. Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό Εγνατία 79 και για το νέο κόμμα μίλησαν οι μέχρι πρότινος βουλευτίνες Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Ιωάννη Γαϊτάνη, Λίτσα Αμμανατίδου.

Η κ. Χαραλαμπίδου κάλεσε τον λαό σε αγώνες για την κατάργηση των Μνημονίων και σημείωσε: «Έχουμε μεγάλη ιστορία, κουβαλάμε στα πλάτες μας του αγώνες των εργαζομένων της Θεσσαλονίκης. Ερχόμαστε από πάρα πολύ μακριά, κυρίως, όμως, θέλουμε να πάμε πολύ μακριά, θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα στην Ελλάδα. Ο κόσμος έχει ανάγκη να ξανακούσει τις έννοιες της αριστεράς, του σοσιαλισμού της κοινωνικής δικαιοσύνης».

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη το Σάββατο για να πάρει μέρος στο συλλαλητήριο των εργαζομένων.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact