ΚΟΣΜΟΣ

«Εγχειρίδιο εκτελέσεων» με μαχαίρι από το ISIS -Ετσι θα σκοτώσετε τους άπιστους [εικόνα]

Σε νέες κινήσεις που προκαλούν σοκ προχωρά για μία ακόμα φορά το Ισλαμικό Κράτος δημοσιεύοντας στο περιοδικό του Rumiyah ένα εγχειρίδιο εκτελέσεων συνοδευόμενο από φριχτές εικόνες.

«Όταν κανείς σκέφτεται τις τρομοκρατικές επιχειρήσεις, ένας ωκεανός σκέψεων κατακλύζει το μυαλό, με αποτέλεσμα να θολώνει η κρίση για την τελική απόφαση. […] Δεν χρειάζεται κανείς να έχει στρατιωτική εκπαίδευση ή να είναι ειδικός στις πολεμικές τέχνες, ή να έχει στην κατοχή του ένα πιστόλι ή ένα τουφέκι, ώστε να εξαπολύσει επίθεση ή να σκοτώσει και να τραυματίσει αρκετούς άπιστους και να τρομοκρατήσει μία ολόκληρη χώρα. Μία απλή λύση, ένας βασικός σχεδιασμός και η εξάρτηση στον Αλλάχ για επιτυχία, αρκούν για έναν μόνο μουτζαχεντίν να φέρει ανείπωτη δυστυχία στους εχθρούς του Αλλάχ», αναφέρει το περιοδικό των τζιχαντιστών.

Ειδικός λόγος γίνεται για τα είδη μαχαιριού που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους για να δολοφονήσουν τα θύματά τους. Το περιοδικό μάλιστα καλεί τους οπαδούς του «να τσακίσουν το λαιμό των άπιστων με σπαθιά, να κόψουν τα άκρα τους και να τρυπήσουν τη σάρκα εκείνων που αντιστέκονται στο Ισλάμ».

Σε άλλο σημείο το Rumiyah δίνει οδηγίες για το τι να προσέξει κανείς σε ένα μαχαίρι. «Όταν κάποιος επιλέγει ένα μαχαίρι, πρέπει να εστιάσει στο πόσο κοφτερό είναι. Στη συνέχεια πρέπει να αναλογιστεί την ανθεκτικότητα της λαβής και της λάμας και να αναζητήσει το ιδανικό μέγεθος για τη δουλειά. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλο, γιατί δεν είναι εύκολο να κρυφτεί, ούτε θα είναι εύκολο να το κρατήσει κανείς, με κίνδυνο να αφοπλιστεί» γράφει συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια εξηγεί πως θα αναζητήσουν τα θύματά τους και περιγράφει ποια είναι τα πιο ιδανικά, ενώ συμβουλεύει πριν την επίθεση να έχουν μαζί τους ένα μπαστούνι για να ακινητοποιήσουν άμεσα χτυπώντας όποιον βρεθεί μπροστά τους και έπειτα να τον σκοτώσουν: «Ένας μεθυσμένος άπιστος σε έναν ήσυχο δρόμο ενώ επιστρέφει το βράδυ στο σπίτι του, ή κάποιος που περπατά μόνος σε ένα δημόσιο χώρο, σε μία δασώδη περιοχή ή κάποιος σε ένα σοκάκι, ή ακόμα και κάποιος που κάνει έναν ήσυχο περίπατο σε μία ήρεμη γειτονιά».

Τέλος, το περιοδικό τονίζει ότι μετά τη δολοφονία ο δράστης οφείλει οπωσδήποτε να αφήσει κάποιο στοιχείο το οποίο να συνδέει την πράξη με το Ισλαμικό Κράτος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact