ΚΟΣΜΟΣ

Egyptair: Συντρίμμια του αεροσκάφους ξεβράστηκαν σε παραλία στο Τελ Αβίβ

Συντρίμμια πιθανότητα του αεροσκάφους της πτήσης MS804 της Egyptair εντοπίστηκαν σε παραλία βόρεια του Τελ Αβίβ, όπως ενημέρωσε αξιωματούχος από το γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος ενημερώθηκε για το γεγονός κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην Αιθιοπία, έδωσε εντολή το υλικό να δοθεί στις αιγυπτιακές αρχές για ανάλυση.

Το μοιραίο αεροσκάφος, που εκτελούσε πτήση Γαλλία-Κάιρο με 66 επιβάτες, συνετρίβη στη Μεσόγειο, με τα αίτια να μην έχουν ακόμα διασαφηνιστεί.

Οι πρώτες πληροφορίες από το «μαύρο» κουτί αναφέρουν πως στο αεροσκάφος υπήρξε φωτιά με έναν από τους δύο πιλότους να προσπαθεί να τη σβήσει.

Μάλιστα, επτά λεπτά, πριν χαθεί από τα ραντάρ, είχαν καταγραφεί μηνύματα που καταδείκνυαν βλάβες, με δύο εξ αυτών να δείχνουν την ύπαρξη καπνού στην τουαλέτα αλλά και την κεντρική μονάδα ηλεκτρονικών.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact