ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες συγχρωτισμού για ένα…ποτό!

Εικόνες συγχρωτισμού που δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση αυστηρό lockdown σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη ανήμερα της 25ης Μαρτίου και λίγο πριν την επιβολή της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, εκατοντάδες νεαροί Θεσσαλονικείς σχημάτισαν ουρές στη λεωφόρο Νίκης για να πάρουν ένα ποτό με take away .

Σύμφωνα με το thesstoday.gr οι κάτοικοι της πόλης με σύμμαχο την καλοκαιρία «ξεχύθηκαν» στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για να απολαύσουν την ανοιξιάτικη βόλτα τους. Από νωρίς το μεσημέρι το παραλιακό μέτωπο της πόλης είχε κατακλυστεί από χιλιάδες κατοίκους, ενώ οι νεότεροι λίγο πριν την εφαρμογή του lockdown στις 9 θέλησαν να πάρουν ένα take away ποτό από μαγαζιά της παραλιακής.

Οι εικόνες δείχνουν τον συγχρωτισμό στο πεζοδρόμιο, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αστυνομία δεν εμφανίστηκε εγκαίρως για να διαλύσει το πλήθος. Σημειώνεται πως σήμερα 25 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκαν 315 νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact