ΕΛΛΑΔΑ

«Είμαστε μία γροθιά» : Έσπασε την σιωπή της η μητέρα των «παλαιοχριστιανών»

Αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε η Σεβαστή, η σύζυγος του 45χρονου πατέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» που ζούσε σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία.
Άφαντοι παραμένουν η μητέρα και τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας «παλαιοχριστιανών», με τον 45χρονο να έχει αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη του και τον 15χρονο γιο του να βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων».

Η Σεβαστή, η μητέρα της οικογένειας, δήλωσε αποκλειστικά στο MEGA πως προτεραιότητά της είναι να προστατέψει τα μέλη της οικογένειας, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως όλοι τους είναι μία γροθιά.

«Σκοπός μου είναι να προστατέψω την οικογένειά μου προκειμένου να βρούμε εμείς και τα παιδιά την ηρεμία μας. Δεν έχουμε κάνει κάτι παράνομο και δεν έχουμε προβεί ποτέ σε κάποια πράξη σε βάρος κανενός. Δεν κάναμε ποτέ μας τίποτα μεμπτό. Είμαστε όλοι μία γροθιά», είπε.

Δεν εμφανίστηκαν οι ενήλικοι «παλαιοχριστιανοί» στην αστυνομία
Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των ανήλικων παιδιών της οικογένειας. Έχουν ελεγχθεί τόσο συγγενικά σπίτια όσο και η περιοχή γύρω από την Ορεινή Κορινθία.

«Τους αναζητούμε όχι γιατί είναι καταζητούμενοι, αλλά για να διαπιστωθεί ο αριθμός των τέκνων της οικογένειας, οι συνθήκες διαβίωσής τους κι εάν αυτά τα παιδιά πήγαιναν σε σχολείο», είπε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου.

Τόσο ο 45χρονος όσο και η σύζυγός του είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της φθοράς ξένης περιουσίας και σωματικών βλαβών κατά αστυνομικών και γι’ αυτούς τους λόγους θα πρέπει να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα.

«Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να τους βρούμε. Χθες έπρεπε τα ενήλικα μέλη της οικογένειας να εμφανιστούν στο αστυνομικό τμήμα, καθώς υπήρχε περιοριστικός όρος που αφορά την πρώτη φορά που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. για απείθεια, σωματικές βλάβες κατά αστυνομικών και φθορά ξένης περιουσίας. Δεν εμφανίστηκαν ως όφειλαν και θα ενημερωθούν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact