ΚΟΣΜΟΣ

Είναι οικογενειακό τους: Ο γιος του Τραμπ συγκρίνει τους εικονικούς πνιγμούς με τις φάρσες στα κολέγια

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ο μόνος της οικογένειας που προκαλεί αίσθηση με τις δηλώσεις του. Και ο γιος του έχει το ίδιο… ταλέντο.

Ο Ερικ Τραμπ υπερασπίστηκε τις απόψεις του πατέρα του, σχετικά με τους εικονικούς πνιγμούς, ως μέτρο βασανισμού για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Μάλιστα, ο 32χρονος προχώρησε ακόμη παραπέρα, συγκρίνοντας αυτή την πρακτική με τα όσα συμβαίνουν στις αδελφότητες των κολεγίων.

«Βλέπεις τρομοκράτες να ρίχνουν αεροπλάνα σε κτίρια. Βλέπεις πυροβολισμούς στην Καλιφόρνια. Πυροβολισμούς στο Παρίσι. Και μετά κάποιος διαμαρτύρεται όταν γίνεται σε έναν τρομοκράτη εικονικός πνιγμός. Ειλικρινά, δεν έχει καμία διαφορά με ό,τι συμβαίνει στις πανεπιστημιουπόλεις και τις αδελφότητές τους, κάθε ημέρα», είπε ο Ερικ Τραμπ στο Fox News.  

Η ερώτηση ήρθε μετά από τα όσα είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, στο debate των Ρεπουμπλικανών στο Νιου Χαμσάιρ, το περασμένο Σάββατο. Εκεί, ο διεκδικητής του χρίσματος για τις προεδρικές εκλογές παραδέχθηκε ότι αν καθόταν στο Οβάλ Γραφείο δεν θα δίσταζε να επαναφέρει όχι μόνο τους εικονικούς πνιγμούς ως μέθοδο βασανιστηρίου και ανάκρισης, αλλά και ακόμη χειρότερες πρακτικές.

«Ξέρετε, αυτός ο άνθρωπος θα κρατούσε ασφαλή τη χώρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό», ήταν το επιχείρημα του γιου του.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact