ΕΛΛΑΔΑ

«Είναι ζωντανός, μην καθυστερείτε, δεν θα αντέξει»

Ζητά ακόμα και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τον βρουν στο γκαράζ του Euroferry Olympia

Έκκληση μέσω του «LIVE NEWS» απηύθυνε η Βάνα Μπεκιάρη, η σύζυγος ενός οδηγού φορτηγού που έχει εγκλωβιστεί στο φλεγόμενο πλοίο Euroferry Olympia.

Η κ. Βάνα Μπεκιάρη τονίζει συνεχώς πως ο σύζυγός της είναι ζωντανός και ζητά ακόμα και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τον βρουν στο γκαράζ του Euroferry Olympia.

Η ίδια τονίζει πως ο σύζυγός της είναι εγκλωβισμένος και είναι πεπεισμένη ότι ζει. «Δεν θα σταματήσω, γιατί ο άνδρας μου είναι ζωντανός. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος», δήλωσε.

Η κυρία Μπεκιάρη πήγε στο σημείο και, όπως είπε, υπάρχουν πυκνοί καπνοί και η ίδια δεν είδε εικόνες φλόγας. «Οι συνθήκες είναι άσχημες γιατί υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες. Ωστόσο υπάρχουν κάποια σημεία του πλοίου που δεν καίγονται, γιατί δεν μπορούν να μπουν από αυτά τα σημεία για να έχουν μία πιο άμεση πρόσβαση;», ρωτά η κυρία Μπεκιάρη.

«Ο άντρας μου είναι ζωντανός, αλλά πόσο θα αντέξει; Γιατί τόση καθυστέρηση;» σημείωσε η κυρία Μπεκιάρη. Η ίδια διερωτήθηκε επίσης, γιατί ενώ ο Λεκορώσος βγήκε ξυπόλυτος, οι διασώστες δεν μπορούν να κάνουν την αντίστροφη διαδρομή;».

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τη θερμοκρασία μέσα στο πλοίο, οι αναθυμιάσεις και οι καπνοί είναι ιδιαίτερα τοξικοί.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact