ΚΟΣΜΟΣ

Εκαναν ληστεία και έφυγαν με κέρματα του 1 και 2 λεπτών -Σε σούπερ μάρκετ στη Γαλλία

Με μία γεμάτη τσάντα, αλλά πενιχρή λεία έφυγαν δύο ληστές από το σούπερ μάρκετ στο οποίο εισέβαλαν. Γιατί το μόνο που κατάφεραν να πάρουν ήταν κέρματα.

Οι δράστες της ληστείας σε σούπερ μάρκετ στα περίχωρα της Λιόν έφυγαν με κέρματα του 1 και 2 λεπτών, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, το οποίο επικαλείται αστυνομική πηγή.

Οι ληστές, φορώντας κουκούλες, εισέβαλλαν στο κατάστημα με ένα περίστροφο και απειλώντας τους υπαλλήλους τους ανάγκασαν να τους οδηγήσουν στο δωμάτιο με τα χρηματοκιβώτια. Ομως, όταν πήραν την τσάντα μίας υπαλλήλου για να τη γεμίσουν με τη λεία τους διαπίστωσαν ότι αυτή ήταν μόνο κέρματα του 1 και 2 λεπτών του ευρώ.

Η αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται σε «μερικές εκατοντάδες ευρώ» σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ οι δύο άνδρες διαφεύγουν της σύλληψης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact