ΖΩΔΙΑ

Έκλειψη Σελήνης Μαΐου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζει το «ματωμένο» φεγγάρι

Στην αστρολογία, τόσο οι Πανσέληνοι όσο και οι εκλείψεις αποτελούν σημαντικά φαινόμενα με έντονες επιρροές, οπότε εύκολα κανείς αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι όταν μια έκλειψη συμπίπτει με μια υπερπανσέληνο, τα λεγόμενα super moons και αυτό θα συμβεί την 26η Μαΐου.

Ο λόγος που η ερχόμενη πανσέληνος θα είναι Υπερ-Πανσέληνος, είναι γιατί η Σελήνη θα βρίσκεται πιο κοντά στη γη από κάθε άλλη Πανσέληνο του 2021 και θα είναι πιο φωτεινή και για αυτό μιλούν για το Blood Moon δηλαδή το ματωμένο φεγγάρι.

Την ίδια μέρα θα γίνει και έκλειψη σελήνης που όμως δεν θα είναι ορατή από τις μεσογειακές χώρες (θα είναι ορατή κυρίως στο νότιο ημισφαίριο: Αυστραλία, λατινική Αμερική κ.λπ).

Αστρολογικά η συγκεκριμένη ημερομηνία έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Άση Μπίλιου σε άρθρο της εξηγεί πως οι Σεληνιακές εκλείψεις και ιδιαίτερα μια έκλειψη που συμπίπτει με το «ματωμένο» φεγγάρι του Μαΐου, πολλές φορές μπορεί να φέρουν ένα ξαφνικό τέλος σε μια σχέση ή μια κατάσταση, να αναμοχλεύσουν με έντονο τρόπο τα συναισθήματα μας και να μας κάνουν ιδιαίτερα ευαίσθητους. Όμως αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι πως ότι τελειώνει ή φεύγει με μια έκλειψη, όσο επώδυνο κι αν είναι τη στιγμή που συμβαίνει, θα είναι αυτό που θα μας ωθήσει στη μεγαλύτερη πρόοδο και εξέλιξη στη ζωή μας ακόμη κι αν εκείνη τη στιγμή που βιώνουμε ένα τέλος δεν μπορούμε να το δούμε ξεκάθαρα.

Οι όψεις που σχηματίζει η Σεληνιακή έκλειψη

Ο άξονας Διδύμων-Τοξότη που θα λάβει χώρα η Σεληνιακή έκλειψη αφορά τους τομείς της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, του τουρισμού, της εκπαίδευσης, της θρησκείας, των νόμων και των διεθνών σχέσεων. Η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο με το νεοφερμένο Δία στους Ιχθύς. Αυτή η όψη, σε συνδυασμό με τον Ερμή που γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στο τέλος Μαΐου, μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη σύγχυση και ομιχλώδεις συνθήκες στο να ανακαλύψουμε την αλήθεια. Οι ψευδείς ειδήσεις θα αφθονούν και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις πληροφορίες που λαμβάνουμε. Αναμένεται να κυριαρχήσει περισσότερος φανατισμός σε πολιτικό – κομματικό επίπεδο, σε θρησκευτικό επίπεδο, ενώ θα διαταραχτούν ίσως και κάποιες σχέσεις μεταξύ χωρών. Φυσικά από μια Σεληνιακή έκλειψη όλοι θα επηρεαστούμε, άλλος λίγο άλλος πολύ. Η συγκεκριμένη έκλειψη θα επηρεάσει όλους όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 2 έως τις 8 μοίρες του ζωδίου τους ή του ωροσκόπου τους.

Υπάρχουν όμως 4 ζώδια που θα νιώσουν πιο άμεσα και πιο έντονα την επιρροή αυτού του φεγγαριού. Αυτά είναι:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς οι αέρινοι Δίδυμοι θα έχετε τα γενέθλια σας όταν ξεκινήσει η περίοδος των εκλείψεων. Η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στις 26/5 επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Με κάποιο τρόπο όταν τα γενέθλια μας είναι κοντά ή στην ημέρα της έκλειψης, η επιρροή της επεκτείνεται σε ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά μας. Έτσι, όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 2 έως τις 8 μοίρες των Διδύμων, φαίνεται ότι θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις για τη συνέχιση και την εξέλιξη μιας σχέσης, μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Κάποιοι μπορεί να χρειαστεί να τελειώσετε με μια κατάσταση η οποία δεν σας πρόσφερε χαρά και ικανοποίηση σε κανένα επίπεδο. Άλλοι μπορεί αντιθέτως να σκεφτείτε να πάτε μια σχέση σε άλλο επίπεδο ή και να την επισημοποιήσετε. Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνετε χωρίς να φοβάστε εσείς οι Δίδυμοι, είναι να ανοίξετε το μυαλό και την καρδιά σας σε νέες εμπειρίες και σε νέους τρόπους προσέγγισης των άλλων στη ζωή σας, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Πολλές φορές όταν μια έκλειψη συμβαίνει στο απέναντι ζώδιο από το δικό μας τις αποφάσεις τις παίρνουν οι άλλοι κι εμείς χρειάζεται να αντιδράσουμε ή να προσαρμοστούμε σε αυτές. Εκτός από τις σχέσεις, πάντα η περίοδος των εκλείψεων επηρεάζει και την υγεία μας σωματική, ψυχική, πνευματική. Να είστε πιο προσεκτικοί αυτές τις ημέρες και να ξεκουράζεστε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Εξαφάνιση Άρτεμης Βασίλη: Η Google έδωσε απαντήσεις…

Ποιος ή ποιοι διέγραψαν τα τελευταία στίγματα του…

Γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν ωθεί την Ουκρανία να επιτεθεί στη Ρωσία;

[O συντάκτης του άρθρου είναι τέως Βουλευτής κατ΄επανάληψιν,…

Ρωσικά αντίποινα: “Σφαλιάρα” περιωπής στα ύποπτα σχέδια της Τουρκίας

Η Τουρκία δεν θα αποτελέσει προορισμό για τους…

Σοφία Παυλίδου: Πώς εμπλέκεται η ηθοποιός με την υπόθεση των θυρίδων

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η…

Ομογενής πολιτοφύλακας: «Επιδεινώθηκε η κατάσταση, ναζιστές καταπιέζουν τους Έλληνες»

Την «εκρηκτική» κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, περιγράφει…
contact