ΕΛΛΑΔΑ

Εκπαιδευτικός-παιδεραστής: Εάν μπω ξανά φυλακή δεν θα υπάρχει επιστροφή

Ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών βρέθηκε την Πέμπτη ο καταδικασμένος για παιδεραστία Νίκος Σειραγάκης, υποστηρίζοντας ότι δεν παραβίασε κανέναν από τους όρους που του υπέβαλλαν κατά τη διαμονή του στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr ο Νίκος Σειραγάκης ζήτησε να μην επιστρέψει στις φυλακές γιατί εάν συμβεί αυτό τότε «δεν θα υπάρχει επιστροφή».

Το Συμβούλιο τώρα θα αποφασίσει, πιθανότατα την Παρασκευή, όπως λέει το cretapost.gr, αν θα διατηρηθεί η υφ’ όρον απόλυσή του ή αν θα ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση για την αποφυλάκισή.

Η δικηγόρος του Κυριακή Πακιρτζίδου δήλωσε στην camera του Grevena TV πως ουδέποτε συνελήφθη, όπως λανθασμένα λέγεται, στην Μενεμένη και κατέθεσε στο Συμβούλιο όλα εκείνα τα στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact