ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Έκπληξη η ρομαντική πρόταση γάμου!

Ποιος είπε ότι οι εκπλήξεις και οι ρομαντικές προτάσεις γάμου ανήκουν μόνο στο… Χόλιγουντ; Ο Γιώργος Τζαβέλλας έγινε για λίγο πρωταγωνιστής ρομαντικής κομεντί και -ναι!- ζήτησε από την αγαπημένη του Αθηνά Πικράκη να γίνει γυναίκα του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο ποδοσφαιριστής της Αλανιασπόρ είχε οργανώσει μια διαφορετική βραδιά για εκείνον και τη σύντροφό του στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», την περασμένη Παρασκευή. Εκείνη δεν είχε υποψιαστεί τίποτα και έτσι ο Γιώργος είχε το πλεονέκτημα της έκπληξης. Και κάπως έτσι, της ζήτησε να τον παντρευτεί!

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2014 και όλοι θεωρούσαν ότι αυτός ο έρωτας θα έφτανε στην εκκλησία. Να λοιπόν που είχαν δίκιο, αφού η Μις Ελλάς 2012 και ο γοητευτικός διεθνής αμυντικός θα χορέψουν τον χορό του Ησαΐα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact