ΔΙΑΦΟΡΑ

Έξαλλος ο Παρτσαλάκης με τον Σεφερλή: Να μην τον ξαναδώ μπροστά μου | Video

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι έξαλλος με τον Μάρκο Σεφερλή μετά την αποχώρησή του από την παράσταση «Ζητείται ψεύτης».

Οι δύο ηθοποιοί είχαν κάνει τη φωτογράφηση πριν ξεσπάσει όλο αυτό ανάμεσα στην παραγωγή και τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Γιώργος Παρτσαλάκης καλεσμένος της εκπομπής «Στη φωλιά των κούκου» ξέσπασε βγάζοντας θυμό κατά του Μάρκου Σεφερλή.

«Επειδή είμαστε στον αέρα δεν θα έπρεπε να πω κάποια πράγματα και είχα σκοπό να μην μιλήσω και να το κλείσω. Αλλά επειδή με προκαλείς με την καλή την έννοια, ήθελα να στείλω και ένα μήνυμα στον Μάρκο Σεφερλή , ότι αυτό που έκανε είναι ντροπή του, μεγάλη ντροπή του.

Βγαίνει σε κάποιες εκπομπές στην τηλεόραση για το θέμα της παράστασης και δεν ανέφερε ποτέ το όνομά μου. Θεωρώ είναι θλιβερός, ειδικά το όνομα μου γιατί είμαι 68 ετών και έχω κάνει 78 παραστάσεις και αυτά που λέω είναι ντροπή μου, ξέρει πολύ καλά τι λέω. Όταν ακυρώνεις έναν τέτοιο άνθρωπο είναι ντροπή σου, είσαι μικρόψυχος και του το λέω ευθέως.

Όταν ανεβάζει το καλοκαίρι στο Δελφινάριο μια πινακίδα, Σεφερλής το χειμώνα στο Παλλάς, και είναι μόνος του και δεν σέβεται τα χρόνια μου, είναι ντροπή του. Αυτό ότι κάνει το καλό παιδί όχι σε εμένα και τα λέω δημόσια. Ούτε τον κατηγορώ ούτε τον βρίζω.

Απλά θεωρώ ότι αυτή η συμπεριφορά του είναι θλιβερή. Βγήκε σε τρεις εκπομπές και δεν ανέφερε ότι υπάρχει και αυτός. Ένας άνθρωπος που δεν σέβεται  τους μεγαλύτερους είναι ντροπή. Λυπάμαι πάρα πολύ που αναγκάζομαι να το πω. Αυτό που είπε ότι ήρθε από την Κόρινθο χωρίς παπούτσια,να γνωρίζει ότι το 1969 που ήρθα στην Αθήνα δεν είχα ούτε παπούτσια.

Δεν είναι παράπονο. Όταν αυτή η δουλειά καταστράφηκε βγήκε σε μία εκπομπή και μίλαγε για την διαμάχη. Δεν έπρεπε να με πάρει ένα τηλέφωνο να μου πει δεν έχω καμία ευθύνη; Να μην τον ξαναδώ μπροστά μου».

altsantiri.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact