ΕΛΛΑΔΑ

Εξελίξεις με την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Αυτό είναι το βίντεο που εξετάζει η αστυνομία

48 ώρες μετά την στυγνή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ η αστυνομία αρχίζει σιγά σιγά να ενώνει τα κομμάτια του παζλ. Οι αρχές θεωρούν βέβαιο πλέον ότι μιλάμε για συμβόλαιο θανάτου κι ότι ο ηθικός αυτουργός που έδωσε την εντολή έχει σχέση με την ελληνική μαφία.

Θεωρούν σχεδόν βέβαιο επίσης ότι οι εκτελεστές δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ χωρίς να γνωρίζουν καν ποιος είναι. Οι πιθανότητες να ήταν αλλοδαποί που μπήκαν στη χώρα μας για να εκτελέσουν το συμβόλαιο και να φύγουν είναι πολύ μεγάλες.

Επειδή όμως τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει οι έμπειροι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν ότι θα βρουν την άκρη του νήματος από ένα λάθος τους. Θεωρούν δεδομένο ότι οι εκτελεστές λίγο πριν φτάσει ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχτηκαν τηλεφωνική κλήση από τον συνεργό τους ο οποίος τους ενημέρωσε ότι ο δημοσιογράφος παρκάρει το αμάξι του.

Υπάρχει λοιπόν εντολή σε όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να βρουν και να δώσουν τα στοιχεία των χρηστών που βρίσκονταν την ώρα της δολοφονίας στο συγκεκριμένο μέρος με ανοιχτό κινητό.

Από το βίντεο, αλλά και τη φωτογραφία που είναι το μοναδικό μέχρι στιγμή καθαρό «καρέ» που έχει στα χέρια της Αστυνομία , προκύπτουν νέα δεδομένα μέσα και από τις αναλύσεις του υλικού από κάμερες της περιοχής που έχουν στη διάθεση τους οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία ο οδηγός του μαύρου Beverly έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Είναι μικρόσωμος, φοράει λευκό κράνος με φιμέ τζάμι, μαύρο μπουφάν, τζίν παντελόνι και σκούρα παπούτσια.

Ο συνεπιβάτης και εκτελεστής του δημοσιογράφου, είναι σωματώδης με ιδιαίτερα γυμνασμένα πόδια, μπλέ σκούρο στρατιωτικό παντελόνι, χακί μπουφάν με κουκούλα, σκουρόχρωμα παπούτσια, μαύρο σκούφο και μαύρη μάσκα για τον κορωνοϊό. Στο σημείο έφθασαν δέκα λεπτά πριν τον δημοσιογράφο και περίμεναν να παρκάρει το αυτοκίνητο για να κατέβει και να τον εκτελέσουν.

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι υπήρχε μια δεύτερη ομάδα που παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο και ενημέρωνε τους εκτελεστές για το δρομολόγιο που ακολουθεί.

Οι αρχές θεωρούν ότι τα στοιχεία που θα έρθουν στα χέρια τους θα είναι πολύτιμα για τη συνέχεια της έρευνας και αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα θα κατορθώσουν να εξιχνιάσουν το έγκλημα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact