ΚΟΣΜΟΣ

Εκτακτο: Χάος στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου -Εγκλωβισμένοι χιλιάδες ταξιδιώτες

Χάος έχει προκληθεί στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, καθώς η βασική πρόσβαση προς αυτό παραμένει κλειστή.

Ο λόγος; Ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στο αεροδρόμιο έχει καταληφθεί από διαδηλωτές της κίνησης «Black Lives Matter», που βρίσκονται στο οδόστρωμα και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να περάσει.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Twitter οργισμένοι ταξιδιώτες δείχνουν τους διαδηλωτές να έχουν ξαπλώσει στον δρόμο, σε μια μέρα που στη Βρετανία θεωρείται από τις πιο «γεμάτες» για το αεροδρόμιο, καθώς εκατοντάδες οικογένειες φεύγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.   

Ενας εκπρόσωπος του Χίθροου είπε ότι «η διαμαρτυρία προκαλεί καθυστερήσεις. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Η αστυνομία βρίσκεται ήδη στο σημείο και έχει ανοίξε τη μία από τις τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας». 

Η κίνηση «Black Lives Matter» έχει επεκταθεί και στη Μεγάλη Βρετανία από τις ΗΠΑ όπου δημιουργήθηκε, με αφορμή τις δολοφονίες Αφροαμερικανών από την αστυνομία.

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact